Miloslava Jannová
Stomatologická ordinace

Bohuslava ze Švamberka 4/1686, Praha 14000

• Paní doktorka je opravdu skvělá,jsem její pacientkou už řadu let a neměnila bych.Moc milá,pečlivá,vše vysvětlí.

• Nemá chybu, společně s Dr. Strnadovou a jejich asistentkami velmi silný tým v Praze.

• nejlepší zubařka, co jsem kdy měla! Milá, vstřícná, ochotná a odborník!Doporučujeme, ale myslíme si, že již dávno má plný stav pacientů, což je dalším důkazem toho, že je skvělá! Spěváčkovi

• Výborná ! Nemá chybu ! B.B.

• výborná lékařka, víc není co dodat

• Nejlepší zubařka ke které jsem kdy chodil. Velice milá, příjemná a hlavně rozumí své práci. Ostatní rovnou trhají zuby, ale paní doktorka je opak. Snaží se je zachránit. M. Stoulil

• Maximalni spokojenost

• S pani doktorkou jsem moc spokojená a vřele ji všem doporučuji.Lidská,milá a snaží se zachránit každý zoubek. Nikdy jsem neměla pocit že ji obtěžuji nebo zdržuji svými požadavky či otázkami.Výborná věc je i ta ,že jsem objednáná na 15:00 a na řadu jdu max.15:10.U předešlého lékaře jsem čekala dve,tři hodiny.

• Já jsem se nesetkala s tak výbornou stomataložkou jako je tato lékařka. Moc mi pomohla a zachránila mi z mých zubů oprvdu vše, co bylo v moci lékaře. Chtěla bych poděkovat i touto cestou.
    Tománková

• Neznám lepšího stomatologa.Paní doktorka své práci rozumí a je velice milá a příjemná.