Fidentia Dental Clinic, s r.o.
Fidentia Dental Clinic, s r.o.

Zbrojnická 1, Praha 162 00

K MUDr. Rusnákovi chodím od dětství. Za těch dvacet let jsem nezažil jediné pochybení. Vždy vstřícný a ochotný řešit jakýkoliv, i akutní problém. Od běžných vyšetření, až po větší zákroky probíhalo vždy vše bez problémů. Do toho krásná ordinace s příjemným personálem. Díky doktoru Rusnákovi nechápu, jak se někdo může bát návštěv zubařů. Zakroky jsou profesionální a bezbolestné, že by se pomalu na křesle dalo usnout. Pana doktora Rusnáka mohu všem jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

• T

MUDr. Martin Rusnák je jedničkou ve svém oboru. Jeho ordinaci jsem navštívila již několikrát a nemám co vytknout. Musím vyzdvihnout jeho profesionalitu a vstřícnost. Velké plus je také příjemné prostředí a personál.
    Moc doporučuji, lepšího zubaře určitě nenajdete.

• jiné místo Jiný  •

• G

Naprosto vynikající stomatolog. S jeho prací jsem byla vždy nad míru spokojená. Pan doktor byl vždy velmi ochotný, vstřícný a mé potíže byl vždy schopný vyřešit. Vše podtrhuje moderní a čistá ordinace.
    Moc moc doporučuji!

• Fidentia Dental Clinic, s r.o. Jiný  •

• E

K panu dr. Rusnákovi chodíme celá rodina a jsme maximálně spokojeni. Má moji naprostou důvěru. Používá nejmodernější technologie. Mohu jen doporučit.

• Fidentia Dental Clinic, s r.o. Jiný  •

• Vynikajici pece a vysledky! Vrele doporucuji. Uz nekolik let mam zuby jako nove, vyplne i modelaze drzi. Drazsi, ale vyplati se. Jedinou vadou je to cekani, vetsinou pan doktor nestiha.
    Petra

• Skvělý specialista, profesionální přístup. Mohu doporučit, jeho práce je velice kvalitní, cena je vyšší, ale vyplatí se - nejlepší zubař, jakého jsem kdy poznala.

• Při pravidelných návštěvách benefity, chrup se nehorší a vstřícné možnosti a varianty řešení problémů, včetně slušné cenové relace

• naprostá spokojenost, vřele doporučuji, jen údaje nejsou aktuální a nevím, kde se to dá nahlásit. Pan doktor už neordinuje ve Verdunské, ale má kliniku na Ořechovce www.fidentia.eu

• Výborný dentista, 100% výsledek !

• Lepšího lékaře jsem nikdy nepoznala...