Mluví plynule anglicky,německy, švédsky,rusky. Studium ZUBNÍ medicíny na Univerzitě v Bonnu v Německé spolkové rebublice, několikaletá praxe v Kolíně nad Rýnem v NSR. Doktorská práce na Universitě v Kolině nad Rýnem. Otevření a vedení privátní kliniky ve Stockholmu ve Švédsku.

Zubní medicina je stále v pohybu a proto se neustále vzdělávám. Po ukončeni doktorské práce v Kolině nad Rýnem jsem se věnovala mezinárodnímu vzdělání v oblasti paradontologie a regeneračni chirurgie, absolvovala jsem vzděláni v oblasti implantologie a implantátu Straumann, absolvovala jsem vzdělaní v oblasti onemocnění čelistníiho kloubu a bruxismu, endodoncie a predevším jsem se koncentrovala na vzdělávání v oblasti estetického zubního lékařství u jednoho z nejuznávanějších specialistů estetické stomatologie, Švéda Sverka Toreskoga Stále spolupracuji s mým vynikajicím technikem a specialistou na keramické fasety ve Stockholmu.

Praxe a vzdělání:
Studium zubního lékařství Universita Bonn, Německá spolková republika1988-1994, Zahnmedizinische Doktorpruefung Bonn,NSR
Universita Kolín nad Rýnem, Německá spolková republika, dokončení doktorké prace 1993-1996
ZUBNÍ klinika Dr.Wolfram Arndt.Kolín nad Rýnem, N1R,1994-1996
Zubní klinika Norrmalstorg , Stockholm, Švéd1k1,1996-2003
Zubní klinika Norrlandsgatan 12, Stockholm, Švéd1k1,2003-2009

Členství: Zahnaerzte Kammer Nord-Rhein Westphalen-NSR, Svensk tandlakarsforening-Švédsko,Česká stomatologická komora,Česká asociace dentální estetiky
Vzdělávání: Bruxismus,Temporomandibular Disorders.prof.Magnusson- Švédsko,Straumann implant Švédsko,GTR-Biora,Dr.Krystek a Dr.Toreskog-Švédsko-celokeramické restaurace,Kursy All Ceram,In Ceram Švédsko
Více O mně

Jana Navrátilová
Jana Navrátilová, Dr.med dent

U Rajské zahrady 4/956, Praha 3, Praha 13000

• F

Velmi zkušená lekarka, ktera řeší aktualni problémy a zároveň se umí dívat i do budoucnosti, to znamená ušetří vas nepříjemných zážitků s vašim chrupem. Pod její jiz několika letou péči se muj chrup výrazně zlepšil a jsem přesvědčena , ze některé zuby mi doslova zachránila. Takže i v šedesáti se mohu usmívat s vlastními a peknymi zuby. Doporučuji ????
    Dr. Helena Fuchsova

• Jana Navrátilová, Dr.med dent Ošetření meho chrupu  •

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, jsem z Plzně. Mám šílený strach ze zubařů, měla jsem špatné zubaře a prožila si spoustu bolesti a tak u mě vznikl strach jen překročit práh zubní ordinace, ke svému zubaři už opravdu jít nechci a tak hledám nového schopného zubaře který bude mít trpělivost s někým jako jsem já (vůči…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MDDr. Jana Navrátilová

Dobrý den, pro sjednání termínu nás prosím kontaktujte na našem telefonním čísle. Případně nám zašlete Váš telefon a my zavoláme Vám.

S pozdravem,

Ordinace Dr. Navrátilové