Eva Srnová
MDDr. Srnová Eva

Majerského 2039/232, Praha 149-00

Výborná péče,rychlá pomoc a ochota.Prostě výborná zubařka

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

Profesně i zázemím jde o nejlepší ordinaci, kde jsem kdy byl. Za svůj život jsem prošel pod rukami mnoha zubařů a byl v mnoha ordinacích (ať už v Praze nebo mimo ni), není to zrovna malý vzorek na posouzení.

Celé zázemí je moderní, zcela profesionální a na špičkové úrovni.
    Recepce je velmi vkusně zařízená s příjemnou paní recepční, je zde i dětský koutek.

Paní doktorka Srnová své práci rozumí jako málokdo. Stanovená diagnóza byla vždy naprosto přesná a vedla k úplnému odstranění problému, ať už šlo o akutní bolest nebo o estetickou záležitost. Při výkonu Vám vysvětlí a přesně popíše, co bude dělat. Jde o naprosto nadstandardní službu. To samé mohu potvrdit i o paní doktorce XXXX, která mi trhala nemocný zub. Opět zcela profesionální, ale zároveň lidský přístup k pacientovi.

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

S paní zabařkou a celou zubní ordinací máme jen ty nejlepší zkušenosti. Doktorka je příjemná, pečlivé, vše vysvětlí a přístup k dětem je jedinečný. Jezdíme cca 50km a cesta se vyplatí.
    Je štěstí, že sem chodí celá naše rodina.

• S

Profesionál, skvělý přístup k dětem a hlavně se nebojí pracovat s dětmi, co maji nějaký handicap. Toho si vážím nejvíc!

• E

Nejlepší zubařka, co znám. Vše dokonale vysvětlí, ukáže na rentgenu, nic nepodcení. Synovi odhalila prasklý kořen zubu, i když nebylo na pohled nic znát. Skvělý přístup k dětem, než se vzpamatují, je vše hotovo a nakonec dostanou ještě malou odměnu .. syn se tam vždy těší :) Co víc si přát?

• V

Úžasný přístup paní doktorky, mohu jen doporučit. I děti se vůbec nebojí. A vůbec přístup celého personálu je výborný.

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

Jsem velmi spokojená,paní doktorka Srnová je profesionál své práci.Rada k nej chodím s dětmi a doporučují všem!

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

Paní doktorka je jedním slovem úžasná. Milá a empatická, skvěle to umí s dětmi - ty ani nepostřehnou, co se s nimi v tu chvíli děje, umí perfektně odpoutat jejich pozornost. Chodíme k ní celá rodina a děti se na návštěvu k ní vyloženě těší!

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

• K pani doktorce chodime cela rodina, je neuveritelne empaticka, vzdy vse vysvetli, je profesionalni, umi to krasne s detmi, dcera se vzdy na navstevu ordinace tesi.

• MDDr. Srnová Eva Jiný  •

Paní zubařka mě zbavila strachu z návštěvy zubaře:) Postarala se s velikou citlivostí o mé zkažené zuby,vždy vysvětlovala, co se bude dít,co právě dělá a snažila se,aby mě nic nebolelo. Chodíme k ní celá rodina a ani pro dceru není návštěva stresující. Kdybych nemusela mít otevřenou pusu,v křesle bych si mohla i zdřímnout:) Objednání je vždy na čas a čekání minimální v čekárně s hračkami a časopisy. Jinam k zubaři nechci.