Daňková Oktavia
Stomatologická ordinace

Průběžná 71/1830, Praha 10000

• Nedoporučuji. Po změně zubaře musím napsat, že pani zubařka mi dělala rentgen asi 3x za 25 let co k ní chodim, a z hrůzou jsem zjistila, že pod každou výplní mám kaz, a né malý. Nový zubař mi sdělil, ze rentgen se provádí každý rok a u rizikových skupin i 2x ročně. A to jsme k ní chodili všichni z rodiny a všichni jsme dopadli stejně. Nesedí na správném místě.

• Stomatologická ordinace  •

• Ke mne se chovala velmi hrubě. Také ošetření nebylo právě nejlepší - způsobila mi svými zákroky zánět!

• K paní doktorce chodím od dětství a vždy jsem naprosto spokojena. Neměnila bych.

• S paní doktorkou jsem maximálně spokojen. Má i velmi kultivované vystupování.

• S péčí p. doktorky jsme celá rodina spokojeni.

• Paní doktorka,je naprosto super zubařka,má krásný přístup k lidem a na každou pravidelnou prohlídku se noc těším.I přes problémy se zuby,které mám od mládí ,vždy naprosto profesionálně vyřeší.Jsem moc spokojená.

• S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti.Také já jsem se díky ní přestal bát chodit k zubaři.Opravdu velká spokojenost.

• V

Paní doktorka je velmi příjemná, pečlivá a podle mých zkušeností dobrá stomatoložka. Díky jí jsem přestala mít strach ze zubních vyšetření. Ordinaci má také velmi dobře vybavenou.

• V

Paní doktorka je velmi milá a příjemná.Navíc je to odborník na svém místě.Je to jedna z nejpracovitějších lékařek jaké znám.

• B

S paní doktorkou jsme celá naše rodina velmi spokojena. Je opravdu pečlivá , nic nenechává náhodě a vyšetření a zásahy u ní jsou téměř bezbolestné :-)