Daniela Holubová
Zubní ordinace

Dvorecká 7/533, Praha 14700

• Jelikož je problém sehnat stomatologa, který má volné místo, musel jsem několikrát k této stomatoložce. Mé zkušenosti: odvedená práce - podle jiného stomatologa docela dobrá. Ceny - velmi přijatelné. Hygiena - otřesná, nepoužívá rukavice. Čekací doba - otřesná,i když je člověk objednán na nějakou hodinu, ztráví tam i několik hodin, protože občas přijde nějaký známí a hned jde na řadu. Ještě se mně nestalo abych šel na řadu v danou dobu, vždy čekám minimálně 1 hodinu.
    Chování - paní doktorka je velmi arogantní(šílené chování nejen k zákazníkovi, ale i ke své dceři a zaroveň sestřičce. Sestřička - velmi příjemná slečna - jak jsem pochopil je to její dcera .
    Jak píše paní z 8.srpna, mám stejné pocity, opravdu to tam silně zapáchá po cigaretách. Jsem sice kuřák, ale je to jak někde v putice. A asi to nejhorší je, že je občas z paní doktorky cítit alkohol. A další věc, je že do karet píše i zákroky, které vůbec nedělala čili si pojišťovně účtuje i něco navíc. Toto jsem nyní zjistil, když jsem přešel k novému stomatologovi a nechal si od pojišťovny vyjet výpis úhrad za zákroky.

• S paní doktorkou jsem byla velmi nespokojena, základní hygienu nedodržuje, ceny odhaduje od oka jak se jí kdo líbí a jestli si objedná kosmetiku od její dcery. Co se týká zubů, tak mi opravila několik plomb, ale s nimi jsem po dvou letech musela jít na opravu, protože to opravila velmi špatně a současný zubař byl zděšený, že mi tam nechala i část původní plomby, pod kterou se mi samozřejmě udělal rozsáhlý kaz. Jako poslední věc mi vadí, že na záchodě a v čekárně kouří, takže to tam smrdí jako někde v hospodě.

MUDr. Daniela Holubová

A že jste si po dvou letech vzpomněla! Zvláštní. To jste se k paní doktorce zase vrátila od toho svého úžasného zubaře, který není schopen základní profesní kritiky?

• Paní doktorka je příjemná a má lidský přístup k pacientovi. Od té doby co mě ošetřuje, nemám ze zubní vrtačky panickou hrůzu a na návštěvu k ní se těším. Vždy pečlivě vysvětlí co bude provádět za zákrok a popisuje to i při něm. Takže se i poučíte. V této ordinaci si nepřipadáte jako houska na krámě, ale jako člověk.

• chudák autorka předchozího hodnocení - zřejmě potřebuje lékaře
    jiné specializace
    já na paní doktorku nedám dopustit, a to nejsem její dcera ani
    jiná příbuzná - jen mi už třicet let ošetřuje skvěle zuby
    a stejně skvěle je ošetřuje i mnohým mým příbuzným, kamarádům
    a známým...
    opravdu autorku srdečně lituji
    l.š.

• pokud se najdou pacientky, které si stěžují, měly by zvážit svou lékovou závislost
    a neschopnost cítit cokoli, včetně i sebemenší bolesti
    nekritizujte skvělou stomatoložku,ale zamyslete se nad sebou
    pokud máte pocit, že v Čechách špatně ošetřujeme pacienty, vraťte se domů

• Tato paní doktorka mi naslibovala hory doly, že mi zachrání zub, který nakonec - po velmi, opravdu velmi bolestivých týdnech jejího "zkoušení" - stejně musela vytrhnout a ještě jsem z toho chytla zánět! Možná přijdu i o dva zdravé zuby, na které měla nasazovat můstek, ale něco tam pokazila a teď se to snaží napravit, ale sama to nevidí moc nadějně...prostě nemám slov a už mě ta věčná a hlavně zbytečná bolest nebaví. Nedoporučuji!

• Skvělá paní doktorka, která mi po mé bývalé (a ne příliš schopné lékařce) opravuje celou pusu. Je pečlivá, jemná a navíc velmi komunikativní.

• chápu všechny, kteří paní doktorku považují za úžasného
    lékaře i člověka a bojím se chvíle, kdy nám přestane
    ošetřovat naše chrupy

• již mnohokrátto zde bylo popsáno - empatická, precizní,šikovná a se schopností
    vymyslet pro svého pacienta to nejlepší řešení

• Velmi dobrá lékařka
    znám ji již 24 let