Andrea Langrafová
Zubní ordinace

Norská 4/1253, Praha 10100

Paní doktorka i její sestřička jsou úžasné, já i moje děti je máme obě moc rády. Jsou milé, pohodové, vždy je radost zavítat do jejich ordinace. Ošetření je precizní, vysvětlení rozumitelné.

• Zubní ordinace Jiný  •

• K paní doktorce chodím již od mala, takže jsem registrovala k svou dceru, jsme nesmírně spokojeni jak s přístupem paní doktorky, sestřičky :-) Jenom ta čekací doba, ale na super přístup si ráda počkám.

• Zubní ordinace prevence zubního kazu  •

• Čas trávený v čekárně je smrtící (přes 1,5 hod) a to i přes objednání na konkrétní hodinu. Ale pečlivost a příjemný přístup paní doktorky s přehledem zkušenost pozitivně vyváží.

• MUDr. Landgrafová léčí moji malou dceru a jsem nadšená z její práce a přístupu k dětem.
    Dcera je proto v ordinaci naprosto klidná a ničeho se nebojí.

• K paní zubařce jsem začala chodit s dětmi, umí to s nimi fantasticky. Nakonec k ní chodí celá naše rodina. i já jsem překonala svou od dětství trvající hrůzu ze zubních lékařů. Hanka Nováková

• Navštěvuji ordinaci paní doktorky od dětství, stejně tak celá moje rodina a nemůžem si stěžovat. Velmi milý, příjemný a profesionální přístup paní zubařky i sestřičky.

• Paní zubařka je naprosto skvělá, s dětmi pracuje úplně neuvěřitelně - fantasticky. Je prostě úžasná.

• Tahle paní zubařka je to nejlepší co mohlo celou naší rodinu potkat :) Velký dík za to jaká je, jakou péči dává svým pacientům.

• Paní doktorku mohu jen doporučit, chodíme k ní více jak 10 let a vždy byla milá, vstřícná a hlavně je hrozně šikovná.

• nejlepší lékařka i sestřička :-)))))))