Krásova 4, Praha 13000
Morávková
Pan doktor je skutečně velmi arogantní a co je nejhorší, že není fundovaný ve svém oboru. Například o impetigu trvdí, že v žádném případě není nakažlivé. Je s ním velmi nepříjemná komunikace.
Lenka P.
Arogantní přístup, nekomunikativní. Neřekne ani, jaký tlak máte. Absolutně si nepřipouší jakoukoli kritiku. Pokud nemáte problém a chcete jen léky, tak se Vás jeho přístup nedotokne, pokud máte ale skutečný problém, je lepší obrátit se jinam. Bohužel.
j.Kočí
Chodím k panu doktorovi pravidelně, jsem spokojen
Chodím k panu doktorovi již léta a jsem spokojena.
super
Dlouhá čekací doba, zlehčování problémů. Byla jsem u pana doktora s bolestí lokte, pan doktor mi sdělil, že loket je v pořádku. Tím to uzavřel. Nepřímo ze mě udělal simulanta.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Moc toho nenamluví, pacienta neinformuje.
marek
Mě jeho humor taky nevadí. Pokud si jdu pro prášky. Ale když vám je opravdu zle, je to nevhodné. TAKÉ HLAVNĚ LÉČÍ OBYVATELE PEČOVATELSKÉHO DOMU, a jeho forky nemusí starým lidem sednout. Mě spíše vadí ta dlouhá doba čekání a bagatelizování, pokud se opravdu neprokáže u odborníků, že je situace vážná.
B
b.
Mně humor tohoto pana doktora velmi sedne!
Nejen jeho humor, i jeho normální - člověčí - přístup k pacientovi! Působí jako lékař z nějaké doby dávno minulé - konec konců i vybavení jeho ordinace tomu odpovídá. Cítím se u něj mnohem lépe, než ve sterilně vykrášlené čekárně a ordinaci jiných lékařů. Jeho profesní dovednost si netroufnu posoudit, setkala jsem se s ním jen párkrát, když zastupoval našeho lékaře. Ale s jeho péčí jsem byla vpodstatě spokojena.• • •
Alena
Pan doktor se minul povolanim.Spise by mel byt psychiatr."Leci " jen svym humorem.Nedoporucuji navstevu ani s chripkou.Vzdy se ceka alespon 2 hodiny.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze