ordinace PL

Tajovského 4, Praha 142 00

• R

Přátelské prostředí vytvářené doktorem i jeho usměvavou sestřičkou , jsou velmi milí a ochotní a hlavně pomohou...

• S

Pan doktor je velmi příjemný a pečlivý. K ruce má zároveň moc příjemnou sestřičku. Oba pracují s úsměvem a jde vidět, že je práce baví a naplňuje. Pan doktor výborně funguje na emailu, čekání v ordinaci po předchozím objednání je minimální, termín objednání je velmi rychlý. Velmi dobrá organizace práce. Vždy přesně poradí a pomůže. Jsem pyšná, že jsem v jeho kartotéce :)

• ordinace PL Jiný  •

Vynikající praktik s lidským přístupem. Pro nás jako zastupující lékař,léčba byla rychlá a úspěšná. Děkujeme.

• I

Perfektní diagnost, vždy léčba zabírala na první pokus, a ještě k tomu dostanu vysvětlení co a proc.

• ordinace PL Jiný  •

Skvělý přístup, mladý doktor, nebude do vás cpát léky horem dolem jen tak. Doporučuji! Takových doktorů potřebuejeme více!