Praktický lékař pro dospělé

Nad Malým mýtem 2b/1747, Praha

• D

Bývala jsem spokojená, bohůžel při Covidu pan doktor úplně zklamal. Přes telefon ordinovala sestra a on jen na vyžádání. Na Covid doporučil Paralen a při zhoršeném stavu zavolání sanitky. Jsem rizikový pacient a s touto léčbou jsem se nesmířila. Naštěstí jsem měla léky na ředění krve, antivirotika a kortikoidy napsané od jiného lékaře. Nevím, jestli se dá chování pana doktora Bartůška nazvat zanedbáním léčby, ale já to tak beru.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Podle symptomů mi diagnostikoval boriliózu. Tedy problémy způsobené klíštětem. Řadu let jsem běhal po specialistech včetně imunologie a na nic nepřišli. Koňské dávky antibiotik zabrali 21 den. Povolili záda.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• R

Nejlepší praktický pan doktor, jakého jsem kdy měla. Šikovný, milý, chytrý se smyslem pro humor. Pořadí v čekárně je vyřešeno též skvěle (číselným pořadím buď k lékaři,nebo k sestře)
    Ordinace je velmi příjemná, působí alespoň na mě uklidňujícím dojmem díky krásným obrazům na stěnách.
    Pán doktor je úžasný a sestřička taktéž. Neměnila bych :)

• D

Skvělý člověk se smyslem pro humor, výborný doktor, milá sestra, naprostá spokojenost. Navštěvuji jej více než 15 let.

Také jsem s tímto lékařem spokojená. Jediné co mě dlouhodobě a poměrně dost štve je to, že nemá nikde dostupné ordinační hodiny nebo aktuální informace. Chodím k němu naštěstí málo, ale když k němu potřebuji jít, tak nevím kdy můžu (mívá ordinační hodiny někdy jen dopoledne, jindy jen odpoledne apod.). Většinou se na tel. nedovolám a když jo, tak je sestta podrážděná, nestíhá - což chápu, ale kde mám tyto základní informace zjistit?

• H

profesionál,skvělý lékař a člověk

• Č

jsem velmi spokojená, k panu doktorovi chodím asi 15 let

vynikající praktický lékař,bezchybný.

• K panu doktorovi chodím už téměř 15 let a můžu říct, že je velmi profesionální, naslouchá pacientům, hlavně je ale velmi dobrý diagnostik. Rozhodně není typ lékaře, co předepisuje antibiotika za každou cenu. A má snad pořád dobrou náladu, což pomáhá, když vám není zrovna hej.

• Naprosto fantastický pan doktor se skvělou sestřičkou tvoří výborný tým!!! Jen doporučuji!!! Není jednoduché v dnešní době nalézt výborného lékaře.