1.LF UK obor stomatologie
1.LF UK obor všeobecné lékařství
atestace maxillofaciální chirurgie
profesní zkouška Stomatologické komory + chirurgie
Jaká zajímavá a obohacující školení jsem absolvoval?
Pro svoji specializaci nádory hlavy a krku většinou školení týkající se onkologické léčby pacientů s tímto onemocněním – chirurgie, radioterapie, chemoterapie, biologická léčba, paliativní péče, analgetická terapie, problematika výživy.
Věnuji se občas školení kolegů, sdílím s nimi své zkušenosti a jak?
V rámci společnosti maxillofaciální chirurgie ČLS JEP se účastním pravidelně kongresů týkající se chirurgického řešení onemocnění orofaciální této oblasti – pasivně i aktivně a na klinice SUPER ZUBY na Praze 1 je celkem běžná komunikace mezi kolegy nad odbornými tématy.
Panu doktorovi po pracovním dni, týdnu udělá radost příroda, klid, ticho a čtení detektivek a historie.
- Zubní lékařství
Pštrossova 1923/10, Praha 1, Praha 110 00
Kateřinská 32, Praha 121-08
Vstupní vyšetření
Kristýna K.
Bohužel musím pro komplexnost a vzhledem k mé špatné zkušenosti vyjádřit mou recenzi. Dlouho jsem si vybírala vhodného zubaře na vytrhnutí mé osmičky. Dle hodnocení pana Šipoše a reputace kliniky se zdálo, že to byla dobrá volba. Přístup byl však od počátku velice nepříjemný. Během zákroku doktor ani neinformoval, co dělá, co se děje, když působil během trhání naštvaně. Zákrok byl velice nepříjemný. Po něm však začaly velké komplikace, kdy jsem měla obrovský hematom přes celou tvář a velké bolesti. Musela jsem řešit laserem proti zánětu, aby se mi tvář uzdravila. Přístup lékaře byl i po jeho kontaktování arogantní a na klinice mě zkontroloval následně jiný více citlivý lékař. Léčbu jsem si však zajistila sama a léčila se po tomto zákroku cca půl roku.
• SUPER ZUBY • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pavel Šípek
Byl jsem velmi spokojen, informační vyšetření krátké, stručné, výstižné, profesionální. Pana doktora jsem navštívil kvůli extrakci 2 osmiček. Pan doktor provedl zákrok velmi rychle a v podstatě bezbolestně. Po výkonu jsem dostal A4 s instrukcemi, co mě čeká, takže jsem si nemusel nic pamatovat a pročetl si to v klidu doma. Po takovém výkonu člověk nemůže moc mluvit, mohl jsem poděkovat pouze úsměvem :-) a nyní tedy, po úspěšném zahojení, ještě hodnocením. Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji.
Stanislav Vála
S panem doktorem Sipošem mám nejlepší zkušenost. Vytrhutí dvou osmiček jsem se bál. Pan doktor ale vše zvládl na jedničku! Perfektní, mohu pouze doporučit.
JD
Odebrání 8ček. Super přístup, uklidnění, vysvětlení.
E
Eva M
Mohu jen a jen potvrdit názory ostatních.Pan doktor Šipoš je odborník na svém místě , skutečně ví co dělá a přístup setřičky je velmi profesionální a lidský.
Honza David
Pan doktor Šipoš je fakt profík. Moc toho nenamluví, ale vyndání osmiček nebolelo, i když jsem z toho měl doslova panický strach. Až mi vyrostou další osmičky, rád ho znovu navštívím a do té doby ho budu všude doporučovat.
P.
Pan doktor naprostá jednička, lidský, vše vysvětlil, vytržení dvou zubů nezabralo ani 15 minut a bylo to naprosto bezbolestné. Moc jsem se zákroku bála, sestřička i pan doktor mě celou dobu uklidňovali. Pokud by bylo třeba trhání dalších zubů, jinam bych nešla.
Alena H.
Pan doktor Šipoš je opravdu profesionál a naprosto skvělý i po lidské stránce. Byla jsem hrozně vyděšená z trhání osmičky, ale pan doktor mi vše vysvětlil a odpověděl mi na všechny dotazy. Samotné trhání, po podání injekce, bylo naprosto bezbolestné a velmi rychlé. Ani injekce nebolela. Pokud budu muset ještě někdy na trhání dalších osmiček, tak jedině k panu doktorovi Šipošovi.
Majka
Pana doktora doporučuji. Je to velký odborník s opravdu lidským přístupem. Prostě lékař na svém místě. Zákrok nebolel a bolest se nedostavila ani po odeznění injekce.Neměla jsem pocit, že obtěžuji. Byla jsem mile překvapena. Je to prostě borec. Kéž by takových lékařů bylo více.
F
F:
U pana doktora jsem był postupně na chirurgické extrakci 2 osmiček. Obě ještě kompletně pod dásní. Musím říct, že jsem byl neskutečně vystrašený, ale úplně zbytečně. První osmička šla trochu hůř. Pan doktor raději nechal zhotovit po vyndání kontrolní rentgen, aby tam náhodou nějaký kousek nezůstal. Druhá extrakce proběhla během 10 minut a bylo hotovo. Pan doktor je člověk, který opravdu ví, co dělá. Schválně jsem si vybral někoho, kdo dělá složité výkony jako na běžícím pásu a osmičky pro něj budou hračka. Pan doktor Šipoš je obrovský profesionál, oba výkony bez komplikací, bez bolesti - maximálně nějaké nepříjemné tlaky. Jeho určitý nahled vystrašenému člověku v křesle také celkem prospěje. Jak tu již někdo psal, pokud máte strach a chcete někoho, kdo výkon precizně zvládne, jděte za MUDr. Šipošem. Ještě mě čekají 2 horní osmičky, se kterými určitě v budoucnu půjdu opět za panem doktorem.