Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
petra
Vynikajici pece a vysledky! Vrele doporucuji. Uz nekolik let mam zuby jako nove, vyplne i modelaze drzi. Drazsi, ale vyplati se. Jedinou vadou je to cekani, vetsinou pan doktor nestiha.
Petra
milada novotna
Skvělý specialista, profesionální přístup. Mohu doporučit, jeho práce je velice kvalitní, cena je vyšší, ale vyplatí se - nejlepší zubař, jakého jsem kdy poznala.
Rychta
Při pravidelných návštěvách benefity, chrup se nehorší a vstřícné možnosti a varianty řešení problémů, včetně slušné cenové relace
Míša Schroglová
naprostá spokojenost, vřele doporučuji, jen údaje nejsou aktuální a nevím, kde se to dá nahlásit. Pan doktor už neordinuje ve Verdunské, ale má kliniku na Ořechovce www.fidentia.eu
~
Ze své vlastní zkušenosti mohu s klidným srdcem doporučit. Je drahý, ale umí. Vždy podává profesionální výkon, má mou plnou důvěru. U žádného zubaře jsem se necítila tak v klidu, že vše dobře dopadne. Bezbolestně a vždy perfektně. Neznám lepšího.
A.D.
Nejlepší stomatolog, kterého znám. A můžu říct, že jsem jich poznala hodně!
Skvělý přístup a ještě lepší práce. Vřele doporučuji!
Petra Michalek
Vynikajici stomatolog. Chodi k nemu cela rodina uz 15 let a jsme velmi spokojeni. Vyborne modeluje zuby. Krome inicialni injekce clovek neciti nic, na jeho kresle by se dalo usnout. Vrele doporucuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.