Čumpelíkova 2/1764, Praha 18200
Vítězslav
Velmi mě zklamal přístup, kdy mě paní dokorka odmítla ve své ordinační době ošetřit. V pátek byla otevírací doba ordinace do 13 hodin. Přišel jsem o půl 12 s angínou, v čekárně nikdo nebyl a paní doktorka mi řekla že mám přijít v pondělí nebo jít večer na pohotovost. (Tam mě byla angína potvrzena a dostal jsem antbiotika.) Jako důvod,proč mě paní doktorka neošetřila mi řekla, že zaskakuje a má moc práce. Lékaře po této zkušenosti lékaře změním.
Pavel
Výborná doktorka, stará se o celou rodinu a jsme nadmíru spokojeni. Nechtěl bych jinou :0).
Š
Švejdova
je pravda že se u paní doktorky dlouho čeká,ale n adruhou stranu je velmi pečlivá. Sestřička se někomu může zdát nepřijemná, ale když se podíváte na chování některých pacientu nemůžete se divit. Já osobně jsem byla vždy maximálně spokojená.
Paní doktorka je příjemná a odbornice, pokud to mohu posoudit.
OK
N
Nováková
Nemám osobně proti paní doktorce výraznější výhrady. Dr Marešová si podržela z let minulých ale velkou spádovou oblast, na kterou absolutně nestačí. Výsledkem toho je až tříhodinové čekání v čekárně, které je prakticky každý den. Má na svou obranu filtr v podobě arogantní sestry, která ještě zhoršuje psychický i zdravotní stav pacientů.
Dříve se praktikoval papír, kde se každý zapsal, aby bylo zajištěno pořadí. Dnes už papír není, protože by se asi každý podepsal a šel si ještě na tři hodiny poležet do své postele. To je to zlepšení péče, které nás nyní stojí 30 Kč !!!
Ach ty čekací doby paní doktorka není zlá ani nepříjemná zato sestra to je něco i když poslední dobou se malinko zlepšila a již není tak často nepříjemná.Bylo by fajn kdyby to trošku odsejpalo a né že v čekárně musí člověk vydržet 2 hodiny než se dostane na řadu.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze