Sportovní ortopedie.

Artroskopie a rekonstrukce kolenního a ramenního kloubu.

Endoprotetika velkých kloubu (koleno, kyčel).

• Ortoptika

AVE Clinic

Londýnská 160, Praha 2, Praha 120 00

• Diagnostické testy

• Diagnostické vyšetření

• Fyzioterapie

• Klinické vyšetření

• Konzultace

Pan doktor je neuvěřitelně laskavý, ochotný a hlavně schopný. Mně i dalším členům rodiny pomohl s problémy, které se dlouho nedařilo zlepšit. A všechno s krásně lidským přístupem. Jsem hrozně rád, že jsem na něj narazil.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor byl velice profesionální, empatický a vstřícný. Vše mi srozumitelně vysvětlil, měl trpělivost a lidský přístup, díky kterému jsem se během návštěvy cítila velmi dobře. Oceňuji také krátkou čekací dobu a příjemné prostředí ordinace.
    Rozhodně doporučuji!

• AVE Clinic ultrazvuk  •

• V

U Jirky bych naprosto vyzdvihla, že se snaží vám dát základy, které potřebujete. Zároveň dává věci do souvislostí a vysvětlí složitější věci tak, že je hned pochopíte a ještě máte radost, co jste se nového dozvěděli. Jirku moc doporučuji, pokud chcete lékaře a fyzioterapeutu s přesahem.

• AVE Clinic fyzioterapie  •

MUDr. Lorence nelze jinak, než doporučit! Vstřícný, milý, empatický lékař s velkým přesahem do rehabilitace. Děkuji za péči!

• N

Skvělý doktor všech ohledech. Perfektní diagnostika problému, velmi přínosné rady. Jen více takových sympatických lékařů!

• V

Profesionál a skvělý odborník, který poradí, vše vysvětlí a je velmi ochotný.

• H

Oceňuji schopnost vysvětlit příčinu, poradit s cvičením, moderní přístup.

• V

MUDr. Lorenc je velice milý, příjemný a empatický člověk. Vyslechl mé potíže, stanovil diagnózu a navrhl léčbu. Vše mi v klidu vysvětlil a odpověděl na mé dotazy. Mohu jen doporučit.

• Klinika dětské a dospělé ortopedie 2.lf Jiný  •

Po roce navstev lekarskych zarizeni jsem se konecne dopatrala původu bolesti meho kolene a pomoci od bolesti ... dekuji panu doktorovi Lorencovi

• Klinika dětské a dospělé ortopedie 2.lf Jiný  •

Palec nahoru ve všech ohledech. Jen více takových sympatických lékařů.