Sportovní ortopedie.
Artroskopie a rekonstrukce kolenního a ramenního kloubu.
Endoprotetika velkých kloubu (koleno, kyčel).
- Ortoptika
Fyzioterapie
Klinické vyšetření
Konzultace
Kryštof
Pan doktor je neuvěřitelně laskavý, ochotný a hlavně schopný. Mně i dalším členům rodiny pomohl s problémy, které se dlouho nedařilo zlepšit. A všechno s krásně lidským přístupem. Jsem hrozně rád, že jsem na něj narazil.
• jiné místo • Jiný •
Marie
Pan doktor byl velice profesionální, empatický a vstřícný. Vše mi srozumitelně vysvětlil, měl trpělivost a lidský přístup, díky kterému jsem se během návštěvy cítila velmi dobře. Oceňuji také krátkou čekací dobu a příjemné prostředí ordinace.
Rozhodně doporučuji!
• AVE Clinic • ultrazvuk •
Veronika Vrábel Porteš
U Jirky bych naprosto vyzdvihla, že se snaží vám dát základy, které potřebujete. Zároveň dává věci do souvislostí a vysvětlí složitější věci tak, že je hned pochopíte a ještě máte radost, co jste se nového dozvěděli. Jirku moc doporučuji, pokud chcete lékaře a fyzioterapeutu s přesahem.
• AVE Clinic • fyzioterapie •
Lucie
MUDr. Lorence nelze jinak, než doporučit! Vstřícný, milý, empatický lékař s velkým přesahem do rehabilitace. Děkuji za péči!
N
ND
Skvělý doktor všech ohledech. Perfektní diagnostika problému, velmi přínosné rady. Jen více takových sympatických lékařů!
Vojtěch
Profesionál a skvělý odborník, který poradí, vše vysvětlí a je velmi ochotný.
Hana
Oceňuji schopnost vysvětlit příčinu, poradit s cvičením, moderní přístup.
Věra
MUDr. Lorenc je velice milý, příjemný a empatický člověk. Vyslechl mé potíže, stanovil diagnózu a navrhl léčbu. Vše mi v klidu vysvětlil a odpověděl na mé dotazy. Mohu jen doporučit.
Marcela
Po roce navstev lekarskych zarizeni jsem se konecne dopatrala původu bolesti meho kolene a pomoci od bolesti ... dekuji panu doktorovi Lorencovi
M.Lor
Palec nahoru ve všech ohledech. Jen více takových sympatických lékařů.