MUDr. Jarmila Toschnerová

Praktický lékař Více

Ordinace

Thomayerova nemocnice - Vídeňská 800, Praha

• V

Naprosto nejhorší lékařka, se kterou jsem se kdy setkala. Jela jsem na pohotovost Thomayerovy nemocnice s akutní silnou bolestí ledviny. Paní doktorka usoudila, že problém bude v mé skolioze - že mám bolesti od zad. Nenechala si vysvětlit, že se jasně jedná o zánět ledvin. Naopak se rozčílila, začala řvát na celé patro něco o tom, jak jí lžu, jak ona to pozná nejlépe, že jsem jako malé dítě (je mi 30), že jsem zdravá. Nakonec mě silně udeřila do ledviny a když jsem málem omdlela bolestí, prohlásila, že je to skutečně jen od zad. Když jsem se málem rozbrečela zoufalstvím, oznámila mi, že v tom bude asi ještě psychický původ a moje labilita... To už jsem byla na cestě z ordinace, to už na mě bylo moc. Na urologické pohotovosti VFN mi pak potvrdili akutní zánět ledvin a nutnost okamžitého nasazení léčby. Kdybych věřila paní doktorce, dopadla bych velmi, velmi špatně. Nyní řeším podání stížnosti na tuto lékařku.