Lhotská 2072, Praha 19300
Jaroslav Kučirek
Nejdříve k pani doktorce a nyní k jejímu synovi se snachou chodim roky. Jsem maximálně spokojen, vždy cítím snahu pomoci. A hvězda ordinace je sestřička. Poslali mi i recept do zahraničí, poradí a pomůžou. Děkuji za vse a dlouho mi vydržte!
Jiří Holubec
Skvělá péče, doktor i sestra ví o čem mluví a se vším velmi dobře pomůžou... chodím sem již přes dvacet let a nikdy nebyl problém...Mohu jen doporučit...
Jan Čapek Ing.
Byl jsem velmi spokojen.Pan doktor ,syn Mudr.Śvandové a sestřička se mně maximálně věnovali.Byl jsem zde jednak s vyšetřením ohledně řidičského průkazu a vím jak to kdysi probíhalo jinde .Zde EKG ,měření tlaku nejen obvyklé jen vyšetření zraku.Provádí také očkování proti klišťové encefalitidě a testy na Covid.Pan doktor je velmi pečlivý a je zde znát empatie a zájem o pacienta.
Jan
Nerad to píší.Upozorňoval jsem ,že mne kouslo klíšté,nymfa poblíž kolena ale také jsem měl ukrutné bolesti v bederní páteři.Klíšté bylo
vyražené prakticky hned a vzhledem k bolestem v páteři se klíštětem již nikdo nezabýval a zřejmě měl.Po 14 dnech ježdění na pohotovost , nápravě páteře u neurolog se nic nezlepšila a pohotovost mně zavezla na Bulovky,kde jsem již 3 týdny,po.CT,MR (nic se neobjevilo) bylo konečně zjištěno dle lumbáže,že se jedná o neuroboleriózu.Od doby kdy se to.mohlo zjistit 20 dní.Beru antibiotika,jsem ochrnutý na obě nohy a pomalu se snad dostanu zpět,na nohy.Odhad doby léčení vč.rekonvalescence 2 mésíce. Další problém u paní doktorky , jen těžce jsemsi vyžádal.žádanku na urologii, v mých letech by to mělo být samozřejmostí.Takže osobně nedoporučuji.
Jan
• Ordinace praktického lékaře • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jan T.
Paní doktorka má zvláštní až zarážející přístup. Na bolest v krku vám doporučí strepsils. Teplota 37.5 je norma. A za pár dní, najednou antibiotika....
Mimochodem, v pondělí, po víkendu otevírá odpoledne. Samozřejmě je tam plno důchodců.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Markéta
Z donucení jsme byli nuceni navštívit tuto lékařku, protože naše měla dovolenou. Jednání paní doktorky, její úšklebky že jsme to nevyléčili přes víkend, minimální komunikace mě udivila a také s tím že máme nejspíš černý kašel, ke kterému netuším jak by jsme přišli. Napsala mi léky neřekla jaké strčila recept a na shledanou a poslala na odběr krve, až v lékárně jsem zjistila, že mi napsala antibiotika. Testy na černý kašel se neprokázaly. Přijde mi divné, že lidi s podezřením na černý kašel který je vysoce nakažlivý nechá chodit mezi lidmi. Takže příště radši do umírací jámy než k této doktorce.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mekkina
NEDOPORUČUJU
Paní doktorka je milá, to ano, ale to je všechno, k dobrému lékaři má hodně daleko. Mám s ní velmi špatnou zkušenost, vzhledem k tomu, že mě i mého známého špatně diagnostikovala. Můj známý skončil na Bulovce, rovnou na sále. Já z diagnostikované alergie měla zápal plic. Opravdu neprofesionální, velmi podceňuje zdravotní stav člověka. Ani ji nenapadne Vás poslat na nějaké odbornější vyšetření. K ní už nikdy více.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Terka
K paní doktorce chodím sice velice krátce, ale už za tu dobu , byla schopna mě přesvědčit o tom, že je velice ochotná a empatická. Dokonce se s ní člověk zasměje, což je myslím, velice důležité.
Jsem spokojená :)
ja navstevuji ordinaci jiz nekolik let a jsem velmi spokojena. nikdy jsem se nesetkala se spatnym chovanim, s nezajmem. vzdy ochotna a erudovana. cekaci doba v cekarne minimalni na rozdil od vedlejsi ordinace. doporucuji !
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze