Canadian Medical s.r.o.

Veleslavínská 30/1, Praha 16200

Mám prasklý meniskus pravého kolene. Pan doktor mi provedl punkci, aby dosáhl výpotek a následně dal do kolene kortikoid proti bolesti. Za tu injekci si řekl "stovečku".. Bohužel mi koleno oteklo a kvůli velké bolesti jsem nebyl schopen vůbec chodit.Během tel..konzultaci s ním mi řekl, že pokud se nemohu k němu dopravit, tak co tedy od něj chci. Požádal jsem ho tedy o recept na léky proti bolesti. Odvětil jaké chci, že je jich spoustu.. Napsal mi Nimesil. Nakonec to dopadlo tak, že jsem skončil na interně v Tomajerce s diagnózou hnisavého koleního kloubu se zlatým stafilokokem. Pobyl jsem zde 4 týdny . Měl jsem CRP 470! Sepse celého těla. Protože to chytlo i srdce, dostal jsem na závěr v Ikemu kardiostimulátor . Po propuštění jsem panu doktorovi několikrát volal ale bezúspěšně. Obrátil jsem se tedy na jiného ortopeda a ten mi řekl, že v mém případě mi nedoporučuje chirurgickou léčbu ale pouze léčbu konzervativní z důvodu možné opakování infekce.

• V

Výborný lékař a odborník, před deseti léty mi operoval karpály a jsem stále bez obtíží!

• T

Dr. Tomaides vás odoperuje, za 10dní vyndá stehy, minimálně komunikuje, otrávený naštvaný lékař, o poukaz na rhb po operacisi sám musíte říct, víc ho při potížích nezajímáte. Nejdůležitější jsou pro něj body pro pojišťovnu za operaci, nic víc. V ordinaci na kontrolu při potížích čekáte třeba do půlnoci než na vás příjde řada, koleno oteklé a bolestivé nadále několik měsíců, naprosto zbytečná operace menisku! Nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

V roce 2014 mi pan doktor operoval koleno, meniskus. Devět let výborně funguje při běžném zatížení (práce i rekreační sport). Děkuji.

• I

V nemocnici Brandýs nad Labem jsem u pana doktora podstoupila artroskopii ramene. Po úrazu ramene jsem byla ošetřena na chirurgii v Motole, kde mi rameno zrentgenovali, s tím, že do týdne bude vše v pořádku. Po dalších dvou kontrolních návštěvách chirurgie na Barrandově, kdy mi bylo doporučeno pouze nošení ortézy, mi rehabilitační lékařka navrhla vyšetření u MUDr. Tomaidese; při druhé kontrole pan doktor konstatoval, že je nutné provést artroskopickou operaci. Před operací byla moje ruka díky poraněnému ramenu prakticky nefunkční. Samotná artroskopie ramene proběhla bez problémů a díky precizní práci pana doktora je nyní všechno v pořádku. Vyšetření i operaci u MUDr. Tomaidese bych doporučila všem, kteří hledají vynikajícího ortopeda. Děkuji za jeho péči, kterou mi poskytl.

• A

Jsem ani ne den po artroskopii kolene a naprosto profesionální práce. Zákrok byl proveden v Brandýse. Pan doktor je špička v oboru, stejně jako jeho celý tým a personal nemocnice. Jednodenní chirurgii u něj mohu jen doporučit.

• V

Profesionál. Správně diagnostikoval problém s meniskem, který mi v Brandýse sešil. Poté jsem docházela na kontroly, kde nohu omrknul a z kolene odebíral vodu. Je to asi dva roky a vše se zdá být v pořádku, za což jsem velmi vděčná:) Vše navíc proběhlo rychle, ačkoli byla doba covidu.

• Canadian Medical s.r.o. Jiný  •

Operace ramene (Brandýs nad Labem)-rychlé objednání,vse vysvetleno,prijemny a sikovný lékař a operatér-DOPORUČUJI!!!

• jiné místo Jiný  •

Bolest kolene - diagnostika narušeného menisku během sekund (velká praxe), potvrzená později mag. rezonancí. Objednání na artroskopii prakticky okamžitě. Zákrok prováděl sám pan doktor. Vše mi předtím i potom vysvětlil, rána i koleno se hojí skvěle rychle, už po necelém týdnu jsem chodil. Pan doktor je jedním z předních odborníků na artroskopii kolene a moje zkušenost to potvrzuje. Děkuju Vám ještě jednou, pane doktore, jestli to tu budete číst.

• A

Jsem mesic po operaci menisku. Pan doktor velmi srozumitelne a strucne vse vysvetli. Po operacni stav peclive kontroluje. Profesionalni pristup pana doktora k pacientovi mohu jen doporucit.