V Úvalu 84, Praha 150 06
Profesora Veselého 493, Beroun 266 01
Pod Marjánkou 12/1906, Praha 6 16000
P. D.
Byla jsem příjemně překvapena, že jsem byla u něj v Berouně přijata ten samý den, kdy jsem se poprvé ozvala a hned mi byl nabídnut termín operace ten samý týden! Po 2 měsících v prac.nesch.po úrazu kolene s možností čekat na operaci menisku jinde, jsem nadšená, že tady to jde hned. Pan doktor našel na CD z MR i další možný problém s vazem (možná další operace) a řekl, že už jsem tu první měla mít za sebou. Po první operaci dám vědět, až budu OK.
A.Sochneva
Rok po artroskopii (odstranění části menisku) je koleno ve skvělém stavu. Pan doktor má vstřícný a zároveň věcný přístup. Rozhodně doporučuji.
R
Radim Duka
Pan doktor má milý a sympatický přístup. Jde rovnou k jádru problémů a nemlátí prázdnou slámu. Je to fajn chlap.
Peggy Marvanová
Vřele doporučuji. Naprostý profesionál. Pan Kotaška je člověk na svém místě. Jsem ráda, že jsem měla možnost plastiky LCA u tohoto mistra.
Jan Vodicka
Pan doktor Kotaška,skvělý člověk a operatér. Měl jsem štěstí,že jsem se dostal do jeho rukou. Totální endoprotéza levého kolene by se mohla prezentovat,jako školní případ.
Jan Vodička,Praha 5• • •
Dáska Rorysek
Doktor s velkým D, lékař s velkým L. Mám u doktora Kotašky za sebou arthroscopie obou kolen (menisků) v rozmezí 4 měsíců. Naprosto famózní přístup, respektuje Vaše důvody (i výmluvy), načež vysvětlí důvody nutnosti včasného zákroku či rehabilitací. Volila jsem berounskou rehabilitační nemocnici, kde jsem s přístupem celého personálu naprosto uchvácena. Pan doktor Kotaška Vás ještě před operací přijde pozdravit a popovídat a následně i po operaci, kdy Vám sdělí průběh operace a sdělí pooperační den kontroly. Kontroly v naprosto uvolněné atmosféře a se zájmem, jak probíhá rozcvičování. Tomuto doktůrkovi vřele děkuji za naprosto perfektní práci a jsem šťastná, že mohu opět fungovat jako za mlada.
Vřele doporučuji.• • •
Jitka Krajíčková
Pan doktor mi letos prováděl totální výměnu obou kolenních kloubů. Je to vstřícný, empatický lékař, opravdový umělec ve svém oboru. Děkuji, pane doktore, a přeji Vám hodně osobního štěstí!
aida.zappova
Pan doktor Kotaška je velice příjemný, milý, vstřícný k pacientům , vždy mi pomůže zbavit se mé bolesti.Navíc se dlouho nečeká v čekárně, jde to tam jako po másle. Zappová Alena, dávám pět hvězdiček.
Ondřej Běhal
Osm mesicu po operaci kolene u Jana Kotasky v Motole jsem ve 40 letech zabehl svuj prvni maraton v zivote.
Jiřina Havelková
Velice milý,vstřícný a hlavně doktor s velkým P na svém místě. Jemu vděčím za to,že se mé koleno dává již opět dohromady. Při naší kvalitě zdravotnictví je jeden z mála,co nekouká na sebe a záleží mu na pacientovi. Děkuji pane doktore.
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.Pane doktore chtěla jsem se zeptat kolik stojí u vás aplikace Injekce Hyaluronová kyselina do kolene předem děkuji za odpověd Hezký den
Používám injekce Hyal one a doplatek pacienta na tento preparát je 1200 Kc, zbytek hradí zdravotní pojišťovna.
Dobrý den, mám coxartrozu obou kyčlí a u pravé kyčle mám velké bolesti i v klidu a v noci. Absolvovala jsem rehabilitace, které mi však nepomohly a bolesti mi ztěžují normální život, chodím již s hůlkou nebo s berlí, ale vzhledem k mému věku 52 let jsem se chtěla zeptat na operaci kyčelního kloubu na vašem pracovišti. Děkuji s pozdravem
Objednejte se ke mně na ambulanci do Motola, podíváme se na to.