Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Kvalitní moderní péče, lidskost a vstřícnost ke každému člověku, Více

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

O nás

Ordinace

Rehabilitační nemocnice Beroun

Profesora Veselého 493

266 01 , Beroun , středočeský

Kontaktní údaje

O nás

Kvalitní moderní péče, lidskost a vstřícnost ke každému člověku,

Typ zařízení

• nemocnice

Nejbližší zařízení

Názory o lékařích

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Dita Pelikánová Jiný

Pani doktorka s velkým D. Skvělý a profesionální přístup k pacientovi. Pozitivně naladěná a empatická. O zdravotních problémech se mi s ní velmi dobře mluvilo.
    Vyšetření probíhalo šetrně a bezbolestně.
    Za mě úžasná pani doktorka kterou jsem za dlouho dobu potkala.

Lékař: MUDr. Jan Kotaška Jiný

Byla jsem příjemně překvapena, že jsem byla u něj v Berouně přijata ten samý den, kdy jsem se poprvé ozvala a hned mi byl nabídnut termín operace ten samý týden! Po 2 měsících v prac.nesch.po úrazu kolene s možností čekat na operaci menisku jinde, jsem nadšená, že tady to jde hned. Pan doktor našel na CD z MR i další možný problém s vazem (možná další operace) a řekl, že už jsem tu první měla mít za sebou. Po první operaci dám vědět, až budu OK.

Lékař: MUDr. Dita Pelikánová Jiný

Paní doktorka je opravdový profesionál na svém místě. Velmi si vážím její ochoty, pečlivosti a lidského přístupu, se kterým se setkávám při každé návštěvě v její ordinaci. I ve chvílích, kdy je zjevně náročnější den, paní doktorka se ke mně chovala vždy mile a s respektem. Obzvlášť v citlivém období těhotenství jsem za tento její přístup vděčná!

Lékař: MUDr. Jan Kotaška Jiný

Rok po artroskopii (odstranění části menisku) je koleno ve skvělém stavu. Pan doktor má vstřícný a zároveň věcný přístup. Rozhodně doporučuji.

Lékař: MUDr. Jan Kotaška Jiný

Pan doktor má milý a sympatický přístup. Jde rovnou k jádru problémů a nemlátí prázdnou slámu. Je to fajn chlap.

B
    Lékař: MUDr. Dita Pelikánová Jiný

Paní doktorka naprosto Skvěla. Jen díky ní a její péči, jsem získala naději a právě se těším na miminko. Přístup, léčba a celkově starost o pacienta na 1* doporučuji. Moc milá a vstřícná.

Lékař: MUDr. Jan Ševít Jiný

Velice příjemný a sympaticky doktor se snahou skutečně pomoci. Všem vřele doporučuji. ???? Mimo to příjemné, čisté a krásné prostředí a příjemná zdravotní sestra.

Lékař: MUDr. Jan Kotaška Jiný

Vřele doporučuji. Naprostý profesionál. Pan Kotaška je člověk na svém místě. Jsem ráda, že jsem měla možnost plastiky LCA u tohoto mistra.

Lékař: MUDr. Zdeněk Kopečný Plastika předního krizového vazu

Pan Dr.Kopečný je opravdu jeden s nejlepších ortopedu v čr dělal mi dvě plastiky předního křížoveho vazu
    První plastika přišla v roce 2016 operace proběhla v nemocnici v Berouně...
    Nadmíru sem s nemocnici spokojen patří mezi Top v ČR..
    Po celkovém uzdravení cca 10,měsícu
    sem začal opět hrát fotbal všechno bylo super koleno dělalo to co mělo a já byl zas spokojený.
    Bohužel v únoru 2019" po náročném sportovním období sem si přední křížový váz opět urval a poškodil si meniskus po šílených bolestech sem zašel za panem doktorem a byl sem opět překvapen s rychlím vyřízením magnetické rezonance s dalšími rentgeny"
    Mě čekala další replastika vazu s atroskopií menisků, která se uskutečníla 8.10.2019..
    ( Opět nadmíru spokojen v rehabilitačním centru v Berouně
    Pán doktor odvedl opět skvělou práci
    A to bez jediného haliře!!!!! (Kdybych měl milion korun tak bych vám ho dal ????...
    (Pane Doktore moc vám děkuji ste pro mě zachránce ???? D.R.

F
    Lékař: Jaromír Janoušek

Chci moc poděkovat za péči.
    Přesto, že jsem přišla v hrozné stavu a nenašel se problém zrovna tady, málokdy jsem zažila v tak nedostatkovém oboru, přeplněné čekárně tolik pozitivní atmosféry, pochopení, ocenění za vlastní snahu a naopak snahu pomoct aspoň tím, co je možné.......měla jsem po dlouhé době pocit, že i kdybych zůstala ležet, tenhle přístup léčí víc, než to, že vám na to nejde nic napsat a že to tak je i správně.