Rehabilitační nemocnice Beroun
Kvalitní moderní péče, lidskost a vstřícnost ke každému člověku, Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Kvalitní moderní péče, lidskost a vstřícnost ke každému člověku,
Typ zařízení
- nemocnice
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích
Přesnost
Péče
Zařízení
Dita Z
Pani doktorka s velkým D. Skvělý a profesionální přístup k pacientovi. Pozitivně naladěná a empatická. O zdravotních problémech se mi s ní velmi dobře mluvilo.
Vyšetření probíhalo šetrně a bezbolestně.
Za mě úžasná pani doktorka kterou jsem za dlouho dobu potkala.
P. D.
Byla jsem příjemně překvapena, že jsem byla u něj v Berouně přijata ten samý den, kdy jsem se poprvé ozvala a hned mi byl nabídnut termín operace ten samý týden! Po 2 měsících v prac.nesch.po úrazu kolene s možností čekat na operaci menisku jinde, jsem nadšená, že tady to jde hned. Pan doktor našel na CD z MR i další možný problém s vazem (možná další operace) a řekl, že už jsem tu první měla mít za sebou. Po první operaci dám vědět, až budu OK.
Klára
Paní doktorka je opravdový profesionál na svém místě. Velmi si vážím její ochoty, pečlivosti a lidského přístupu, se kterým se setkávám při každé návštěvě v její ordinaci. I ve chvílích, kdy je zjevně náročnější den, paní doktorka se ke mně chovala vždy mile a s respektem. Obzvlášť v citlivém období těhotenství jsem za tento její přístup vděčná!
A.Sochneva
Rok po artroskopii (odstranění části menisku) je koleno ve skvělém stavu. Pan doktor má vstřícný a zároveň věcný přístup. Rozhodně doporučuji.
Radim Duka
Pan doktor má milý a sympatický přístup. Jde rovnou k jádru problémů a nemlátí prázdnou slámu. Je to fajn chlap.
B.K
Paní doktorka naprosto Skvěla. Jen díky ní a její péči, jsem získala naději a právě se těším na miminko. Přístup, léčba a celkově starost o pacienta na 1* doporučuji. Moc milá a vstřícná.
JITKA
Velice příjemný a sympaticky doktor se snahou skutečně pomoci. Všem vřele doporučuji. ???? Mimo to příjemné, čisté a krásné prostředí a příjemná zdravotní sestra.
Peggy Marvanová
Vřele doporučuji. Naprostý profesionál. Pan Kotaška je člověk na svém místě. Jsem ráda, že jsem měla možnost plastiky LCA u tohoto mistra.
David Roman
Pan Dr.Kopečný je opravdu jeden s nejlepších ortopedu v čr dělal mi dvě plastiky předního křížoveho vazu
První plastika přišla v roce 2016 operace proběhla v nemocnici v Berouně...
Nadmíru sem s nemocnici spokojen patří mezi Top v ČR..
Po celkovém uzdravení cca 10,měsícu
sem začal opět hrát fotbal všechno bylo super koleno dělalo to co mělo a já byl zas spokojený.
Bohužel v únoru 2019" po náročném sportovním období sem si přední křížový váz opět urval a poškodil si meniskus po šílených bolestech sem zašel za panem doktorem a byl sem opět překvapen s rychlím vyřízením magnetické rezonance s dalšími rentgeny"
Mě čekala další replastika vazu s atroskopií menisků, která se uskutečníla 8.10.2019..
( Opět nadmíru spokojen v rehabilitačním centru v Berouně
Pán doktor odvedl opět skvělou práci
A to bez jediného haliře!!!!! (Kdybych měl milion korun tak bych vám ho dal ????...
(Pane Doktore moc vám děkuji ste pro mě zachránce ???? D.R.
fialka
Chci moc poděkovat za péči.
Přesto, že jsem přišla v hrozné stavu a nenašel se problém zrovna tady, málokdy jsem zažila v tak nedostatkovém oboru, přeplněné čekárně tolik pozitivní atmosféry, pochopení, ocenění za vlastní snahu a naopak snahu pomoct aspoň tím, co je možné.......měla jsem po dlouhé době pocit, že i kdybych zůstala ležet, tenhle přístup léčí víc, než to, že vám na to nejde nic napsat a že to tak je i správně.