Hvězdova 33, Praha 140 00
SF
Extrakce osmicky, byla rychla, bezbolestna. Lekar umi odlehcit situaci pri strachu ze zakroku. Se sestrickami jsou sehrani a empaticti.
• Dental Office H33 • Jiný •
Z
Zdenka J.
Naprostá spokojenost. Implantát mám 3. rokem. Zákrok byl velmi rychlý, bezbolestný. Přestože jsem o zub přišla kvůli opakujícímu se zánětu, implantát i korunka zatím drží, vše bez problémů. Pana doktora Šubína mohu jen doporučit :-)
• Dental Office H33 • Jiný •
Hana B.
Objednala jsem se k panu doktorovi na trhání horní osmičky, vše proběhlo bez problémů. Příjemný personál, sestřička pana doktora mi vše vysvětlila a zodpověděla všechny mé dotazy. Pan doktor pracoval dle mého názoru velmi profesionálně. Trhání bylo bezbolestné a rychlé.
Pan doktor Šubín je opravdu vynikající lékař. Podstoupila jsem u něj několik zákroků (ne zrovna jednoduchých - komplikované extrakce, implantáty, léčba zánětu atd.) Vždy vše naprosto bezbolestně s citlivým a lidským přístupem. Mohu jedině doporučit. Nejlepší zubní ošetření, které jsem kdy podstoupila.
Zuzana Tesařová
a klinice jsem byla na trhání osmiček. Spodní osmička bolela naprosto šíleně, neboť tam byl zánět, anestetika tudíž logicky nefungovala. Myslela jsem, že bolestí vyskočím z kůže. Od jiného dentisty (o den později jsem v noci musela jet kvůli bolesti na ambulanci) mi bylo řečeno, že mám zánět dásně a že by bylo lepší nechat extrakci osmičky až po vyléčení zánětu. Tak se bohužel nestalo. Přestože jsem panu doktorovi (Jakub Šubín) opakovaně říkala, že mě hrozně bolí dásně a dokonce se ho několikrát ptala, jestli to není zánět dásní tak mi vždy odpověděl, že zánět to není a nebo že se to časem spraví. Když jsem mu poněkolikáté sdělila, že mě dásně stále bolí tak mě odkázal na zubní hygienistku a ta mi samozřejmě řekla, že mám hrozný zánět dásně. Kdyby mě alespoň odkázal na hygienistku hned tak jsem si mohla ušetřit spoustu bezesných nocí plných bolesti. Rozhodně znovu nepřijdu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Keramicke fazety. Jsem moc spokojena, vse bylo bezbolestne, pan doktor je prijemny a je videt, ze je profesional. Doporucuji;)
KláraP.
Trhání mých osmiček bylo naprosto bezbolestné:-) Pan doktor je milý a vše předem vysvětlí. Doporučuji!