• Zubní lékařství

• Vyšetření rtg

Igor Tejkal
Stomatologie Tejkal

Chvalovka 1331/7, Brno 635 00

Pan doktor je precizní skvělí a hlavně to je nutné podotknout bezbolestný ale jednu věc bych vyčetl a to že jsem nedostal obrázek je mi 46 ale na situaci to nic nemění

• F

Měl jsem korunku na 7 vpravo nahoře více než 25 let. Pod korunkou se zub kazil a prakticky rozpadl, nebolel. Pak se korunka začala hýbat a stomatolog sundal korunku a s torzem zubu ( zbytek zubu byl pod úrovní dasne) mě poslal za MDDr. Tejkalem. Ten zub prohlédl, zeptal se na to, jak dlouho mám zub v tomto stavu,jestli bolí...aplikoval injekce pro umrtveni a informoval mě o dalším postupu. Precizně a bezbolestne zbytky zubu , který měl dlouhé kořeny, postupně vytáhl. Oceňuji preciznost a jistotu zákroku, dr. Tejkal mě informoval a poučil.
    Zákrok provedl 3.4.2024 v 18 h. Děkuji Vám pane doktore ! František 68 let.

• D

Trhání dvou osmiček, dost jsem se bála.
    Pan doktor byl klidný, vstřícný, vše mi předem vysvětlil. Mohu jen pochválit :-)
    A velmi poděkovat panu doktorovi i sestřičce.

• T

Profesionální a zároveň lidský přístup, pokud vás čekal větší zákrok, vždy klidně vysvětleno co se bude dít, jinak byla provedena vždy poctivá pravidelná preventivka. Více takových prosím. :)

• Stomatologie Tejkal Jiný  •

Já jsem jenom žasla nad profesionálním přístupem a prací pana doktora .
    Sestřičky pohotové,spolupracovali.
    Pan doktor mi vše laicky vysvětlil a klidným způsobem vykonal zákrok

• Stomatologie Tejkal Jiný  •

Pan doktor Tejkal mladsi je opravdu skvely. Pomohl mi se zbavit strachu z vrtani. Vzdy vse vysvetli a poradi. Nema to snadne....malo casu, hodne pacientu. Ale snazi se a ma trpelivost i s detmi. Cela rodina ho mame moc radi.

• Stomatologie Tejkal Jiný  •

• Tento vyhlášený chirurg mi trhal dvě osmičky. Někdy na podzim mě začala bolet čelist a hlava. Nakonec se na rentgenu ukázalo, že pan doktor mi před šesti lety nevytrhl osmičku celou. Kořen zůstal, zarostl do čelisti a mě teď čeká klinika ústní chirurgie.

• Byla jsem na ošetření u MUDr.Tejkala madšího v době kdy moje lékařka měla dovolenou:Moc jsem se bála,ale tak dobře jak mi píchl injekci a provedl zákrok on,to se mi ještě nikdy nestalo.Kromě toho odhalil příčinu zánětu.Je to prostě profesionál každým coulem s lidským přístupem a pochopením.Moc děkuji za vše.Slobodová

• Nejlepší PAN Doktor, u kterého jsem kdy byl. Po dobu mých návštěv u něj, mě zbavil strachu ze zubařů, kterých se celý život bojím jak čert kříže. Nejen on, ale i jeho zastupující( syn?) a ochotné, milé sestřičky. Bohužel se musím po vytrhání osmiček vrátit k našemu smluvnímu zubaři, takže počítám s tím, že se strach zase časem vrátí, ale kdybych měl někdy s pusou něco závažnějšího, udělal bych cokoliv abych mohl znovu sem. Děkuji.

• Před návštěvou zubní ordinace jsem měl strach ze dvou věcí, z finančního úřadu a ze zubaře. Po návštěvě této velmi profesionální zubní ordinace už mám strach jen z finančáku. Poprvé jsem byl na trhání zubu a pan doktor pár zručnými pohyby ani nevím jakým nástrojem, vytáhl kořeny zubu. Nejdelší z návštěvy bylo čekání než zabere znecitlivující injekce.
    Prostě super přístup jak pana doktora, tak i sestřiček