Skvělý zubař s citlivým přístupem k pacientům. Odvádí kvalitní práci, vím, že se na něj můžu spolehnout. Škoda, že j…sem se s takovým špičkovým odborníkem nepotkala dřív, mé zuby by to jistě ocenily. Velká pochvala patří i milé sestřičce.
Pana doktora všem doporučuji.nase celá rodina začala k němu chodit a jsme velmi spokojeni.vcera jsme u něho byli,mě…la jsem bolestivý zub,hned se do něho pustil,i když v plánu byl jiný zub. To u zubaře před tím bych se ošetření nedočkala. Jsme rádi,že jsme k panu doktorovi smolikovi nastoupili.
Paní doktorka je velice milá a vstřícná, vždy se snaží najít řešení v rámci dané situace a zachránit co se dá, vždy …se snaží najít nějaký postup, který by byl pro pacienta co nejméně komplikovaný za dané situace i s výhledem do budoucna, a i když jiný stomatologové při konzultaci, řekli: " problematické, nelze řešit, zub se musí vytrhnout", paní doktorka prozatím vždy vše nějakým způsobem vyřešila a problematické zuby prozatímně zachránila.
Také s ohledem na čekací lhůty, které jsou v současné situaci velmi problematické, se v případě akutního problému snaží, s ochotou a vstřícností vyjít vstříc, co nejbližším možným termínem a v případě pokud se jí někdo odhlásí, tak ihned sestřička volá a a bližší termín nabízí.
Paní doktorku mohu jen a jen doporučit.
Vždy jsem měla strach ze zubaře,od nynějška si u ošetření i zdřímnu, paní zubařka je vstřícná,vše v klidu vysvětlí a… k dětem je naprosto milá,obě moje děti chodí k paní doktorce s naprostým klidem
Úžasný pan doktor! Já osobně jako strašpytel s ním mám velice dobré zkušenosti, ale dnes jme byly objednani na vrtán…í zubu u 5ti leté dceři, tak jsem se bála jak to bude probíhat. Dcera která měla pochopitelně ze zákroku velký strach nakonec odcházela s nadšením! Pan doktor i sestřička vše vysvětlili tak, že i malé dítě vše pochopilo a jejich přístupem zklidnilo. Moc děkujeme.