Chorvatská 13/1399, Praha 10103
Kristýna
Ordinace je příjemná a pan doktor se sestřičkou vyjdou vždy vstříc a pomohou. Líbí se mi, že pan doktor dává tipy, které hned neznamenají cpát do sebe chemikálie.
Z
Z. L.
Pana doktora jsem poznal jako dobrého praktika (i když v mém případě pouze zastupujícího) a sympatického člověka, ale po mém posledním telefonickém hovoru s kolegyní sestřičkou musím říct, že komunikaci zdravotnice s pacientem si opravdu umím představit i trochu jinak, troška té empatie by jí docela slušela.
Jan M.
Pan Páša je při kontaktu velmi milý a asi i empatický. Tím ovšem dobré stránky podle mne končí.
Několikrát se mi stalo že jsem byl objednán a až po příchodu mi sestra sdělila že tam doktor není že je nemocný (jako by nemohla poslat hromadnou SMS lidem kteří jsou objednaní). Dovolat se nelze ani po několika desítkách pokusů během celého měsíce.
Když jsem dorazil do ordinace s tím že mám krev ve stolici, motá se mi hlava a bolí břicho tak mi dal doporučení a řekl ať si do 14dnů dojdu na specializované pracoviště. Nakonec jsem volal na ambulanci Královských Vinohrad a tam mi řekli ať okamžitě přijedu. Do hodiny jsem byl operován s prasklým žaludečním vředem. Velmi se podivovali. Podle jejich názoru bych do 14dní spíše vykrvácel. Dlouho jsem zvažoval podání stížnosti na pana Pášu k lékařské komoře a stále nad tím uvažuji. Nicméně moje zkušenost s ním se zdá být oproti jiným neobvyklou a doufám pevně v zájmu všech že šlo o totální nedorozumění.• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
P. Dtt.
Pan doktor zastupoval o Vánocích obvodního lékaře mé maminky. Byl velmi příjemný, empatický a odborně vysvětlil a především posoudil její stav. Pro jistotu k vyloučení jiné diagnózy nás poslal do FNKV, ale měl pravdu. Patří mu náš dík!
Dominika Šedová
Pan doktor je sjvělý empatický lékař se skutečným zájmem o pacienta a lidským laskavým přístupem.Má novou sestřičku,která je velice milá,ochotná a připravena pomoci svým pacientům kdykoli.Přístup obou je opravdu nadstandartní a v dnešní nelehké kovidové době se s ním člověk málokde potká.Na tento tým se každý pacient může plně spolehnout.
Skvělý starosvětský lékař
Skvělý lékař! Starosvětský přesto moderní, znalý, chápající, odborný, vtipný, starostlivý, obětavý a edukovaný
delixxy
Po přečtení všech komentářů i já musím přidat své díky panu doktorovi i sestričce. Skvělá dvojka, která jak se říká nikdy nezradí. Po odborné stránce velká pečlivost a pochopení, lidskost a srdečnost jim opravdu není cizí. Vřele doporučuji.
Zuzu
Skvělý lékař, přístupem spolu ze sestrou jsou trochu ráznější, ovšem svému řemeslu rozumí a dokáží pomoci, neřadí se mezi doktory co vás rychle prohlídne a odbyde...zjišťuje zda je nutné nasadit atb či nikoliv, pokud přijdete s bolestí vyloučí všechny možné věci kolem a kolem a potom vám dá na výběr s léčbou. Řekne vám klady i mínusy ohledně léčby apod,. vše vysvětlí.
Michal
Být jen víc takových lékařů, které by mohl člověk s klidným svědomím na 100 % dopodručit! A vlastně i sester, člověk se alespoň pobaví.
Veronika G.
Nejlepší praktický lékař!!! Vždy mě vyslechne a doporučí mi nejlepší řešení. Plně mu důvěřuji a všem ho doporučuji!
Sestra je trošku "jiná" :-), ale už jsem si zvykla a při návštěvě se i pobavím.• • •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze