MUDr. Dagmar Johnová

Zubař Více

Poliklinika Lípa Centrum

Seydlerova 2451, Praha 158 00

K paní doktorce chodím od malička (dnes 27let) a nemůžu si ji vynachválit. Velmi příjemný přístup, profesionalita a smysl pro detail. Každý zákrok proveden na výbornou (nikdy jsem se nemusela druhotně vracet) a ochota vyjít vstříc při potížích. V čekárně jsem nikdy nečekala více jak 5minut. Na paní doktorku nedám dopustit a k jiné bych nešla. Všem doporučuji!

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

• D

Chodím k paní doktorce více než 10 let i se svou dcerou a mužem. Spokojenost po všech stránkách. Trhání zubů či výplně proběhlo v pořádku, žádný problém s následnou péčí. V případě, že mám akutní problém, snaží se vyjít maximálně vstříc. Sestřička také skvělá! Umí to s dětičkama :-)

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

Ordinaci lékařky jsem navštívil na doporučení mé kamarádky. První dojem ordinace nic moc, je zastaralá, dle mého názoru nefunkční. Přišlo mi velmi nehygienické, aby paní doktorka/zubařka mi sahala do pusy bez ochranných pomůcek, mluvit na mě, aniž by neměla roušku. Velmi nevhodné mi také přišlo, když se bavila společně se sestrou o jiném pacientovi nebo o tom, co kdy a kde bude dělat. Po dvou návštěvách jsem se rozhodl, že další návštěvu neuskutečním, poněvadž u mě na prvním místě je hygiena a ta u paní doktorky je velmi slabá.

• Poliklinika Lípa Centrum  •

• Z

K paní doktorce nikdy více. Přijde mi nevhodné,když ošetřuje jednoho pacienta, pomlouvat pacienta jiného. Pak si člověk říká, copak ta paní doktorka asi říká o mně... Nepoužívám roušku, výkony jí trvají proti ostatnm lékařům hrozně dlouho, není zrovna moc šetrná. Na děti není zrovna moc milá. Čekací doba,kdy s miminkem čekáte v čekárně přes dvě hodiny po obědnací době, to bylo taky velice příjemné. A nehledě na to, že jsem se paní doktroky opakovaně ptala na problémy nad kterými mávla rukou. Po změně lékaře se paní doktorka zhrozila jestli jsem někdy v životě vůbec stomatologa navštivila. Teď dávám velké peníze, aby paní doktorka napravila škody napáchané MUDr.. Johnovou. K téhle lékařce bych neposlala ani svého nepřítele.

• F

Paní doktorku i její sestřičku mám velmi ráda, zatím jsem neměla s ošetřením nikdy problém a obě byly milé. Nemohu dát ale více než tři hvězdičky, a to proto, že nástroje, které paní doktorka používá jsou podle mého názoru již docela zastaralé a též mi vadí, že paní doktorka nepoužívá roušku.

• Chodím k paní doktorce již nějakou dobu a jsem naprosto spokojená. Paní doktorka je velice pečlivá a šikovná a jako velké pozitivum beru její vždy příjemnou a usměvavou sestřičku. Sice to čekání na ošetření je hrůza, ale chápu,že ten čas se asi nedá úplně přesně naplánovat. Paní dokotrku velice ráda vřele doporučuji.

• spokojenost

• Doktorka je milá a hodná, pokud se trápíte dělá vše proto, aby zákrok proběhl maximálně v pohodě. Nejlepší u ní je pohodový poslech třeba Mozarta :-)) zatím jsem s ní neměl vůbec žádný problém

• Paní doktorka při ošetření chrupu se nevěnuje pacientovi, ale baví se se svou kamarádkou lékařkou. Nepoužívá roušku, tudíž "prská" pacientovi do úst. Ordinace je velmi zastaralá a nefunkční. Na druhou stranu se paní doktorka nechová k pacientům arogantně.

• Chodím k ní už léta a s její prací i přístupem jsem spokojen.