Pacovská, Praha 4, Praha 140 00
I
IB
Doporučení od dveří na základě naprosto nevysvetlene úvahy. Mám podle MRI zánět stydké spony a lékařka řekla že bolest ve stydké spone nemám z toho, ale od zad. Tím se mnou byla vyřízena.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Helena V.
Paní doktorka je vstřícná a po RTG zahájila léčbu včetně rehabilitace, která mi opravdu pomohla.
• Orthes • Jiný •
kRYSa :-)B
Milá, vstřícná, poslechla si mě, prohlédla, vyšeřila, poslala na RTG, poslala na rehabilitace (blokáda krční páteře, ůzžení páteřního kanálu, zatuhlé hrudní svalstvo). A vše za korony a rychle. Mohu doporučit.
• jiné místo • Jiný •
skripel
Nevím jak ostatní, za sebe jsem byl s přístupem paní doktorky velmi spokojen - vůbec jsem při dvou návštěvách nečekal ( vzala mě přesně dle objednání ). Paní doktorka na mě působila mile a sympaticky, vyslechla mě a doporučila další postup. Měl jsem pocit, že má skutečně snahu pomoci a pacient jí zajímá. Po návštěvách několika ortopedů v minulosti jsem byl zde fakticky spokojen.
• Orthes • patní ostruhy •
sweelie
Paní doktorka se mého chodila prakticky ani nedotkla, rovnou řekla, že potřebuji fyzioterapii. Po 4 měsících různého fyzia mi jiný ortoped s úžasem řekl, jak je možné, že mi nenapsala berle nebo sádru, že noha potřebovala fixaci. A nyní je už samozřejmě pozdě. Velmi nedoporučuji!!! Příště budu chytřejší a nechám se vyšetřit u dvou různých doktorů, kteří ví, co dělají a na pacientech jim záleží.
• jiné místo • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tereza K.
Paní doktorka mě vůbec nevyšetřila. Na nohu se jen podívala a řekla mi, že nemá smysl posílat mě na rentgen, protože jestli je tam ostruha, stejně nemám až do 40 let nárok na léčbu. Vypsala mi žádanku na rehabilitaci a byla se mnou vyřízená během 2 minut. Až na mou výslovnou žádost mě přeci jen poslala na rentgen. Nebyla jsem překvapená, protože jsem dopředu četla recenzi, která tady je a musím ji bohužel potvrdit. Jediný důvod proč jsem paní doktorku zkusila byla objednací doba do týdne, ale nakonec jsem si stejně počkala a využila návštěvy jiného lékaře, který mě opravdu vyšetřil. Podíval se na celou mou postavu se slovy, že všechno souvisí se vším a po shlédnutí rentgenového snímku mi diagnostikoval zánět fascie a navrhl sérii kroků k vyléčení. Věřím, že přístup MUDr. Meitnerové může někomu důvěřivému velmi zkomplikovat a prodloužit dobu léčení. Určitě doporučuji vyhledat jiného lékaře.
• Orthes • Bolest paty •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tereza
Byla jsem u paní doktorky na kontrole po úrazu kotníku (natržené vazy). Rentgen ji nezajímal, podívala se na mě z dálky a prohlásila, ať na nohu nedošlapuji a rehabilitaci nejdříve za měsíc. Navštívila jsem jiného ortopeda, který vše pečlivě prohlédl, prohmatal, zkusil hybnost kotníku, prohlédl si rentgen a naopak mi řekl, že mám začít nohu pomalu zatěžovat a rehabilitaci co nejdříve, ať mi noha a vazy neztuhnou. Tím by se mi terapie několikanásobně prodloužila. Chápu a respektuji, že každý lékař může mít jiný názor, ale paní doktorka mi doporučení dala od dveří, velmi nezodpovědně s ohledem na následky, které jsem mohla řešit několik měsíců, pokud bych ji poslechla. Pravděpodobně ji nezajímal můj úraz, jehož vyšetřením si nemohla nic naúčtovat.
• jiné místo • Kontrola po urazu kotniku •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní