MUDr. Vojtěch Henek

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Jánošíkova 6/1300, Praha 14000

• V

Přístup pana doktora je velmi profesionální, pečlivý, vždy dokáže doporučit a poradit, co je pro nás nejlepší a nejšetrnější. Docházíme do jeho ordinace již 20 let, celá naše rodina, neměnili bychom!!

• S

Špatná kvalita ošetření, spěchá, není pečlivý. Při plombování mu plomba vypadla na můj jazyk, on ji sebral a dal do zubu, samozřejmě, že za týden jsem byla zpátky, protože tato plomba vypadla. Celkově je jeho přístup dost laxní a nekvalitní, bohužel však vybrat v dnešní době zubaře je problém, nikde neberou, takže radši "příštipkáře" než nikoho.
    Poradit také nedokáže nebo nechce.

• R

S manželkou jsme oba maximálně spokojeni. S nadstandartním ošetřením i přístupem k pacientovi.

• Lepšího zubaře jsem ještě nepotkala. Zručný lékař, kterého práce baví. Nikdy jsem u něho nemusela nic platit. Mám i pozitivní zkušenost s dcerou, která k němu chodila od 1 roku. Kdybychom to neměli tak daleko, chodíme k němu nadále. U pana doktora je ale třeba opravdu chodit na kontroly každého půl roku, protože nerad mrhá energii a čas na někoho, kdo sám o své zuby nepečuje.

• Příjemný, pečlivý, vše vysvětlí. Chodíme k němu celá rodina už léta.

• Také vřele doporučuji. Chodím tam i s dcerou již několik let a máme jen dobré zkušenosti. Kromě toho, že je šikovný, se umí vcítit do pocitů pacienta a také zbytečně nenatahuje termíny k ošetření. I pravidelnou prohlídku je schopen provést v den objednání.

• Výborný.

• Velice zručný doktor, kterého jeho práce baví a na zubech pacientů mu záleží. Z toho vyplývá i to, že když nepřijdete včas na pravidelnou kontrolu, tak se zlobí:). Pacienty, kteří chodí pravidelně a pečují o své zuby nechává platit co nejméně. Já za několik let neplatila nikdy. Mám zkušenost i s roční dcerou - s dětmi to umí. Opravdu vřele doporučuji.

Trpělivý, velmi příjemný, postup předem vysvětlí, milý k dětem. Můžu jen doporučit.