- Zubní lékařství
Ruská 42/614, Praha 101-00
hana.budisova
Pan Doktor je také výborným dětským zubařem. Včera mému synovi (2,5 roku) v celkové anestezii opravil dva zuby. Spolupracuje s výborným anesteziologem, který má velmi příjemnou sestřičku. Všechno mi vysvětlili, synovi zajistili bezkonkurenční péči na sále a mě psychickou podporu v čekárně :-) Sama k panu doktorovi chodím téměř 10 let a vím určitě, že zde na podzim přivedu také svou dceru na její první kontrolu. DOPORUČUJI*****
Linda k.
Pan doktor je diamant mezi stomatology. Vyřešil můj dlouholetý problém, podrobně mi vysvětlil, co mi bude provádět. Přišla jsem omylem v jiný termín, přesto mě s úsměvem přijal. Je to odborník se skvělým přístupem a já se určitě nebudu bát k němu chodit. Děkuji !!!!!!!
Jana H.
Pan doktor Ščigel je nejlepší zubař, kterého jsem kdy poznal. Profesionální a současně lidský přístup. Stejně tak jeho sestřička Lada. Rozhodně doporučuji. Pan doktor není jen "zubař", má široký záběr a slyšel jsem, že spolupracuje s odborníky i z jiných lékařských oborů, a i s nějakým špičkovým odborníkem z oblasti farmacie, což je výborné, protože takových lékařů mnoho není, což je ke škodě především nás, pacientů. Je vidět, že to pana doktora prostě baví :-).
Absolutně nejlepší zubař jaké znám spolu s doktorem Dvořáčkem se který zdílí ordinaci jsou naprostí profesionálové kteří mi vždy vyléčily a pomohli. Úžasný přistup a prostě nejlepší. Naprosto doporučuji ! Martina Zlámalová
prostě nejlepší a není lepšího!!!!
Musím říci, že pan doktor Ščigel je naprosto nejlepší zubní lékař jakého znám. Před mnoha lety mi zachránil život před otravou krve od zubu, který jiná zubní lékařka "léčila" 2 měsíce. Od té doby co navštěvuji jeho ordinaci se ošetření nebojím a dokonce se tam těším. Proto bych touto cestou chtěla panu doktorovi Ščigelovi i sestřičce Ladě poděkovat za profesionální péči, bezbolestné ošetření a lidský přístup. Pacienty pana doktora Ščigela je celá moje rodina (mamka, taťka, syn i partner. Ještě jednou moc moc děkuji za vše co pro nás (naše zoubky)udělal a přeji mu mnoho spokojených klientů. Jana Bednářová
Vynikající pedagog - pro nás vyšší ročníky. Rady jsou praktické a dr. není nadčlověk. Ostatní školitelé nedělají chyby a všechno znají. Na tyto semináře vstávám ve 3 h. ráno a abi jeden jsem nevynechala.ILA jsem se nbaučila v teorii a MA nepoužívám. každý měsíc pacuji v sedaci. Děkuji. dr. Kreuzová jana.kreuzova@atlas.cz
Nejlepší zubní lékař jakého znám. Naprosto bezbolestné zákroky a velmi lidský přístup. Všude ho prohlašuji za nejlepšího.
Pan doktor mi dnes napravil to, co ostatní zkazili. Je to borec.
K panu doktorovi chodím na chirurgickou extrakci osmiček, poslední mě čeká teď v listopadu a jsem maximálně spokojená, lidský a profesionální přístup, bezbolestné výkony. To vše z něj dělá odborníka na pravém místě, ke kterému se nebojím přijít znovu.