Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
betakp
Výborná, milá paní doktorka, vždycky pomůže a najde nejlepší řešení. Velmi vkusně zařízená ordinace, vždycky je tam něco zajímavého a zpříjemňuje to pacientův pobyt.
Prostě kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten...
~
K paní doktorce chodíme s manželkou již několik let a jsme velice spokojeni.
S takovou pečlivostí a odborným přístupem, podáním vysvětlení a uklidnění se často nesetkáváme. Díky její vlídnosti a ochotě nemáme se zuby problémy. Rovněž sestřička jedná s pacienty s klidem a vlídným humorem. Zaslouží si opravdové uznání.
Mohu jen doporučit.Paní doktorka i sestřička jsou nejlepší.Moc se zubaře bojím,ale u paní doktorky mne to přejde.Vždy mne uklidní a pomůže.Čekací doby jsou velice krátké a péče úžasná.Chodíme k paní doktorce celá rodina a jsme moc spokojeni.Rapantovi
Já osobně zubaře od malinka NENÁVIDIM,ale k paní doktorce chodím moooooooooooc ráda a už bych nikdy neměnila!!!!Pani doktorka i sestřička jsou velice milé a ochotné!Děkuji že se o mě tak pěkně staráte!JAVORKOVÁ
Klára
Paní doktorka je milá a dá se s ní rozumně mluvit. Navíc má teď novou sestřičku, která je fantastická. Je mnohem příjemnější než ta předchozí a hodně uklidní. Jinak paní doktorka je vždy pečlivá a ochotně píchá injekce proti bolesti :-).
~
Paní doktorka má velmi profesionální přístup, navíc je lidská a milá. Vše potřebné vysvětlí a konzultuje s ortodoncií. Chodíme k ní celá rodina a jsme spokojeni.Mohu jen doporučit. Menclová
~
Paní dobtorka je moc šikovná a milá, zachránila mě před operací dásní, jsem nyní téměř bez problému. A myslím, že má v současnosti novou sestřičku, která je milá.
Lucka
K zubaři se není třeba bát. Velmi příjemné, přátelské prostředí a zároveň profesionální přístup. Doporučuji.
Rapantová Renata
Paní doktorka je velmi milá a vychází pac. vstříc.Vždy bez čekání a ochotně vyhoví. Sestřička moc milá a příjemná.Chodila jsem k zubaři s velkým strachem ale obě dámy mne toho zbavily.Dokonce jsem tam šla i ráda.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.