Svatava Sinecká
Privátní stomatologická praxe

Kamýcká 1077/129, Praha 149-00

Dcera byla v péči paní doktorky 12 let. V únoru 24 absolvovala preventivní prohlídku u paní doktorky Sinecké s tím, že chrup má v pořádku. V dubnu 24 jsem ji zapsala k jiné zubní lékařce. Snímek a… překvapení v podobě pěti kazů. Z toho byly viditelně podkažené dvě výplně zhotovené paní doktorkou Sineckou. Paní doktorka dceři snímek v posledních čtyřech letech nezhotovila. Oprava zubů vyšla na 22 800 korun. Trochu drahý špás. Lékařku nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• Velmi drahý stomatolog.

• Jsem z paní doktorky i sestřičky nadšená, dlouho jsme hledali dobrého zubaře a teď konečně našli, dcera byla až hysterická a díky jejich přístupu se nechala ošetřit a dokonce už se pomalu otrkává, opravdu to zde s dětičkama umí, umožnili nám přijít i jen tak, aby malá netrnula, že pokaždé jí zde čeká něco nepříjemného, máme problematické zoubky:( chtěla bych se paní doktorky zeptat, zda by nevzala i nás, tady se totiž dočítám, že dřív ošetřovala i dospělé?

• Pani doktorka nyni leci detske pacienty na Suchdole. Bohuzel ji chybi empatie k detem a je velmi nervozni a k mym detem mluvila velmi arogantnim zpusobem. Trileta dcera mela v ruce balzam na rty a ona na ni: Okamzite to dej do kapsy, protoze jestli mi to tady pocmaras, budes si to utirat.

• Příjemná, rychlá - takže mě to bolí jenom chvíli (mám zuby citlivý). Pokaždý když jsem začal omdlívat, tak se o mě se sestřičkou dobře postaraly :-)

• Velmi kvalitní a příjemně jednající zubařka....jsem nadmíru spokojena...!!! velmi doporučuji

• ziji radu let ve spanelsku,,a lepsi zubar se jeste nenasel,,pani doktorka je,,,,,,jednicka!!!

• K paní doktorce již chodím řadu let a nemohu napsat nic jiného než že je výborná lékařka. Navíc velice příjemná, milá a dokáže povzbudit. Vřele ji doporučuji.

• T

Solidní jednání a perfektní ošetření. Jsem pacientem této lékařky již min.20 let

Paní doktorka je velmi jemná což potřebuje spousta pacientu .Zubaře se strašně bojím ale paní doktorka je šikovná a není to žádný ras.