Soňa Landová
Ordinace

Křičkova 11/1186, Praha 165 00

Excelentní zubařka, velice pečlivá a opatrná, používá moderní technologie, i cenově se snaží najít nejlepší řešení pro pacienta, maximální spokojenost.

Top lékař!!!
    Um, vybavení, znalost, dochvilnost, prostě paráda! :)
    A super parkování u ordinace, jen podtrhuje hodnocení.

• E

Paní doktorka je velmi pečlivá, důkladně prohlédne pacientovi každý zub. Navrhne nejlepší řešení, nepřehlédne žádný kaz. Péče o zuby je bezbolestná.
    Tuto skvělou paní doktorku doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

• Určite najlepšia v šírom okolý.Konečne som maximálne spokojný. 100% Vybavenie, prístup, sestrička a aj profesionalita.

Matej Ceil

• Úžasná a neuvěřitelně sympatická doktorka. Čistila mi kanálky a nemůžu si její péči vynachválit. Hned po první schůzce si získala mojí plnou důvěru a měnit nechci ani za nic. :-) Vřele doporučuji!

• Paní doktorka je skvělá, milá, sympatická a hlavně pečlivá!
    V noci mě probudila prudká bolest, otekla celá pusa ( dle pozdější diagnózy jsme měla zánět, který šel až do kosti ) paní doktorka mě vzala bez objednání a registrace. Byla úžasná, lepší zubařku neznám a vřele všem doporučuji!
    Již k ní chodím 8 měsíců a měnit nechci.
    Doufám, že nám brzy neotěhotní :)

• k paní doktorce jsem se po roce a něco objednala, předtím jsem chodila k sadistce, když to porovnám. u předchozí jsem dostala injekci jen na trhání zubů u vrtání jsem velmi trpěla a tady, ačkoliv mám vždy tak trochu strach, tak aplikuje injekci, chvilku počká a když máte pocit, že je to dobré, tak začne. vždy upozorní, co bude dělat, když se zeptám, proč zrovna dělá tohle, tak mile odpoví. nemám z ní pocit, že ji člověk obtěžuje. teď se mi snažila zachránit zub bílou plombou (jinak už je na korunku), tak uvidíme, jak dlouho mi tam zůstane. jsem s ní velmi spokojená

• Maximalni spokojenost po odborne i lidske strance.

• Velmi příjemná a mladá paní doktorka. Zákrok téměř bezbolesti a to i přesto, že jsem odmítl umrtvení a vrtání probíhalo ve velmi těsné blízkosti zůbních nervů. Její přístup je velmi lidský a profesionální. Rozhodně nepatří k zubařům co znají pouze amalgám.

• Dnes byl u paní doktorky manzel. I pres to, ze mu cistila vsechny nervy u spodni ctyrky, ze u ni stravil hodinu a pul a ze to nebyl zrovna snadny zakrok, byl naprosto spokojeny s pristupem a praci!!! Do dnesniho dne se nam nepodarilo najit takhle bezvadnou, profesionalni a pritom milou doktorku a ted ji mame:)! Vrele doporučuji tez pro deti - byli jsme zde min. tyden se 4 a 2 letym synem, oba svezla na kresle, ukazala svetylka, prohledla zoubky a odesli jsme z ordinace s usmevem a obrazkem! Zatim super, doufam, ze vydrzi:)