MUDr. Radka Soušková Švaňková

Radka Soušková Švaňková
DENT Petrovice s.r.o.

Ohmova, Praha-Petrovice, Praha 150 98

• Z

Odbornost ma skvelou, ale chovani k pacientum strasne. Zrusi ordinaci a neda pacientum vedet. Vyhodila svuj zaskok, kdyz byla na materske a nedala pacientum vedet.

• jiné místo Jiný  •

• I

Velice milá paní doktorka.byla jsem u ní poprvé.na doporučení. Vše mi řádně vysvětlila.pristi tyden mam další návštěvu v ordinaci . Paní doktorka doporučují.

• DENT Petrovice s.r.o. Jiný  •

• Dnes jsem byla u paní zubařky poprvé. A opravdu se těším na další návštěvu :) je to milá paní hodná vstřícná a lidská bitost. Krasne mi vše vysvětlila nikdy jsem lepší zubařku neměla :) vřele doporučuji

• Velmi milá a příjemná doktorka, pomohla jak nejvíc dokázala. Děkuji. Viktoria Rusyn.

• S paní doktorkou jsem naprosto spokojená. Na každého pacienta si nechává dost času. Telefony zvedá, a volá i zpátky. Má jak pevnou linku tak mobil. Jestli je náladová to nevím, na mě byla vždycky příjemná :-)

• ...velmi šikovná paní doktorka,příjemná,naprosto precizní,o vysvětlení není nouze,jsem s její prací a přístupem velmi spokojen...posílám tímto poděkování...r. tureck.irl

• Můj názor je ten, že paní doktorka je velice dobrá zubařka, ale mám problémy s jejím náladovým chováním, které jde k tíži jejích pacientů. Pokud se potřebujete přeobjednat, často se stává, že nezvedá telefon (zpět nevolá) a pak má problém s přeobjednáním. Emailovou komunikaci zásadně nevyužívá, již delší dobu je v ordinaci sama, bez sestřičky.

MUDr. Radka Soušková Švaňková

Važená slečno,
    že jsem 3/4 roku čekala, než uhradíte dluh, jste ve svém hodnocení jaksi opomněla zmínit i to, že neustále termíny rušite nebo na ně zapomínáte.
    Pokud Vám sdělím,abyste jste pro komunikaci používala SMS, v případě že se nemůžete dovolat a Vy řeknete ,že jste zvyklá používat email, pak budete asi muset změnit lékaře tak, aby Vám podmínky v komunikaci a přístupu vyhovovaly.
    Přeji hezký dem Dr. Švaňková

• E

Velmi šikovná, precizní, příjemná a nikdy dlouho nečekám. Chodím k ní asi 4 roky, tak dobrou zubařku jsem ještě neměla.

• Paní doktorka je velikou profesionálkou, vše vysvětlí a zákroky provádí precizně. Jen mám trochu problém s jejím náladovým chováním, ale jedná se pouze o subjektivní pocit.

• Podle mě je paní Radka Vorlíčková nejlepší stomatolog jaký může být. Dokáže se vcítit do člověka, kterého má na křesle. Je velice milá a příjemná. Jiné zubařce než jí bych si už nikdy nesedla.