Oldřich Duras
Stomatologická ordinace

Jindřišská 18/938, Praha 11000

• Rozhodně nemužu doporučit.V ordinaci bylo zahuleno jak v hospodeě.když jsem tam přišel měl jsem pár kazu,když jsem se zeptal jesly je muze vyvrtat a zapombovat,tak mi řekl že tohle nedělá a za tyden mi vytrhl 5 zubu.
    bude mě stát hodne peněz to napravit a už to nikdy nebude ono.
    bylo to uplně zbytečné.mohl mi je normálně spravit.

• Stomatologická ordinace  •

• Nevím jak jinak popřát rodině pana doktora upřímnou soustrast,tak volím tuto cestu. Byl to PAN doktor a já na něj nikdy nezapomenu, ani na něj ani na sestřičku. Pokaždé tam vládla ohromná nálada , lidský přístup a se zákrokem jsem byla vždy max.spokojená,budete mi chybět ....od srdce Karolina Č.

• spokojenost na mé straně

• Pana doktora rozhodně nedoporučuji!Z toho co tu čtu,tak mám pocit,že pacieti chodí k někomu jinému...je šíleně náladaový a neochotný!!!Vzhladem k tomu,že se u pana doktora platí, měl by si uvědomit, že je doba, kdy si má doktor vážit pacienta,ale u pana doktora je tomu naopak!

• konečně mám 6 -ky i 1- ky v pohodě

• Po té, co si lékař v jedné nejmenované soukromé zubní ordinaci v Praze účtoval cca 10tisíc Kč za něco, co nebylo vůbec potřeba a ve finále to stejně nepomohlo, jsem se rozhodla přejít snad kamkoliv. Shodou náhod jsem narazila na tohoto pana doktora a naprostá spokojenost!! Měsíční bolest vyřešit mnohem levněji, jednodušeji a hlavně to opravdu pomohlo! Zatím rozhodně nehodlám měnit ...

• U pana doktora je výhoda, že termín objednání je max.týden, ale nikdy u něj nevítě jakou bude mít náladu, zda na Vás bude arogantní nebo bude v pohodě. Ale doporučuji kvůli termínům objednání, známí čekají na zubaře i měsíc.

• Jsem velice spokojená s přístupem a prací pana doktora Durase,díky jemu není návštěva u zubaře moji noční můrou.Všechny zákroky které provedl na mém chrupu jsou v pořádku a teď chodím jen na preventivní prohlídky a odstranění zubního kamene.Mohu ho vřele doporučit všem kteří chtějí mít zuby v pořádku a nechtějí se bát návštěvy u zubaře.Rajská

• Ze začátku vnímavý a ochotný (doporučil jsem k němu své přátele a rodinu), ale později (zhruba po roce) se stal popudlivý a dokonce mstivý - když jsem špatně porozuměl jeho dotazu a špatně vyrobenou korunku již nešlo snadno sejmout a opravit v laboratoři, vstekle zbrousil zdravý zub naproti. Od té doby mne bolí na studené a nemohu na té straně kousat. Newer more!

• Jsem naprosto spokojená. I když chodím s běžnými problémy a mám maximálně kaz, nikdy nic nebolí, dá se injekce. Doktor je ochotný a obětavý, navíc z něj občas vypadne i něco vtipného, takže se člověk cítí příjemně.