Ludmila Daníková
Samostatná ordinace PL stomatologa

Chvaletická 918, Praha 19800

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Michaela Z.

Dnes ošetřila pani doktorka mého syna těžce postiženého :( takové jednání jsem nikdy nezažila jak paní doktorka tak i sestřička nemám slov díky za vše takových více .... tak milý přístup jsem nikdy za dobu co mám syna takto složitého nezažila ..... děkuji ....

• jiné místo Jiný  •

• Pacient

Naprosta spokojenost se vsemi zakroky provedenymi pani doktorkou.

• Pacient

Velmi milá a zodpovědná zubařka. Chodíme k ní celá rodina a velmi si ji vážíme.

• Pacient

Velmi příjemná a milá paní doktorka.

• Váš účet byl odstraněn

Mohu jen souhlasit s předchozími hodnoceními.

• Pacient

Nejlepší zubařka, kterou kdy naše rodina navštěvovala: pečlivá, milá, ochotná, svědomitá, ... všechna superlativa, která bych našla. Hovořím za celou početnou rodinu i kamarády, které má v péči.

Milá a ochotná. Poradí.

• Pacient

Paní Dr. Daníková je velmi příjemná a erudovaná lékařka. Má cit pro pacienta a jeho potíže a proto jsem s ní velmi spokojen a mohu vřele doporučit. Ve spolupráci se sestrou, která je rovněž velice příjemná, je to skvělá dvojice.

• Y

ydog@wo.cz

výborné a rychlé výkony

• R

RaK

Paní MUDr. Daníková je velice pečlivá, ochotná a co víc i velmi příjemná. Můj chrup starostlivě "opečovává" již dlouhá léta, taktéž mé dceři. Jsme s ní nadmíru spokojeni :-)