Igor Linetskiy
Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK

U Nemocnice 2, Praha 2, Praha 128-08

• A

Včera jsem byla na vyndání moudráků, nakonec jsme vzali rovnou všechny čtyři.
    Pan doktor mě zvládl tak psychicky uklidnit a na vše mi dal čas, když jsem potřebovala se vyklidnit a prodýchat, že jsme to zvládli úplně s přehledem. Po umrtvení byly zuby snad za 5 minut venku.
    Za mě jste frajer pane doktore a ještě jednou velké díky!

• jiné místo Jiný  •

Obavy z ulomené stoličky zbytek pod dásní + kořeny. Resekce.Pan doktor je velmi milý,ochotný,vše říká předem,vysvětlí,velmi pracovitý profesionál. Pomohl mi i přes pozdní dobu na úkor svého odpočinku. Jiní lékaři by vás raději přeobjednali. Jsem nadšen a vřele doporučuji a děkuji Skála lukáš

• Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK Jiný  •

Naprosto úžasný pan doktor. Nezažila jsem ještě nikde takový skvělý přístup! Byla jsem na trhání osmiček, po celou dobu psychická podpora, pozitivní atmosféra na pracovišti.

• T

Pan doktor Linetskiy je asi nejlepší lékař, na kterého jsem narazila. Všechno se mnou probral, uklidnil mě (byla jsem fakt šíleně vyděšená) a pak mě ještě přesvědčil, že by byla škoda nevytrhnout, kromě moooc špatné sedmičky, za "jednu injekci" i obě osmičky na téže straně. Všechno proběhlo perfektně, je to velký profesionál a navíc to umí s lidmi. Celou dobu si se mnou povídal o nezubních tématech a udržoval se sestřičkou dobrou atmosféru. O pár měsíců později mi vytrhl i zbylé dvě osmičky, opět paráda. V případě, že vás čeká návštěva, nebojte se. Jdete k velmi empatickému člověku, který chápe, že ne každý je hrdina. A dobře odvedená práce je pro něj samozřejmost. Jsem opravdu vděčná, že jsem "natrefila" právě na něj.

• jiné místo Jiný  •

• Vynikajici pristup,profesional,odbornik.Prijemny lekar,empaticky. Doporucuji.

• Š

Měl jsem jít na poměrně nepříjemné odstranění osmiček, které se musely vyřezávat z dásně, takže jsem se příliš netěšil. Pan doktor Linetskiy ovšem udělal celou záležitost velice příjemnou. Vše perfektně vysvětlil, během zákroku se mnou komunikoval a společně se sestřičkou, se kterou je skvěle sehraný, házeli vtípky jeden za druhým. Po vyndání stehů jsem skoro doufal, že se objeví nějaké komplikace, abychom se znovu viděli, ale kdepak - pan doktor Linetskiy je profík a něco jako "komplikace" není v jeho slovníku. Nejlepší lékař, kterého jsem kdy poznal.

• Z

Pana doktora mohu jen doporučit, vše vysvětlí při výkonu říká co bude dělat. Byly jsme se synem s panem doktorem moc spokojeni.

• N

Pan doktor je nejvíc super! Celý zákrok předem vysvětlí a dá vám přesné instrukce. Ochotně se s vámi pobaví, pokud máte ze zákroku nějaké obavy. Během zákroku informuje o tom, co právě dělá, jak to může působit (tlak, zvuky), každou chvíli se ptá, jak se cítíte a jestli je vše v pořádku. Upozorní i na možné rizikové body zákroku a vysvětlí možné scénáře, co by kdyby. A taky je super šikovný - lupe ty osmičky ven jako nic a bez komplikací. Moje PZL se bála, že vytržení mých osmiček bude vyžadovat komplikovaný zákrok na specializovaném oddělení, ale pan doktor si s nima poradil úplně hladce. Pokud se víte, že extrakci potřebujete, ale máte ze zákroku obavy, vyberte si pana doktora Linetskiy.
    Já jsem byla u pana doktora na klinice Stomatologie Budějovická (InnovaStoma).

• jiné místo Jiný  •

Pana doktora Linetskiye mohu jen doporučit! Pan doktor je velice profesionální, milý a vše srozumitelně vysvětlí. Z trhání osmiček jsem měla ohromný strach, ale díky jeho trpělivosti a empatii to byla příjemná zkušenost!

• Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK Jiný  •

• Velmi profesionální, vstřícný doktor. Všechno podrobné vysvětlil, a trhaní osmičky proběhlo rychle a bezbolestně.