Dušan Pavlíček
Soukr.praxe v oboru zubního lékařství

Průběžná 89/633, Praha 10000

• S panem doktorem jsem měl jenom ty nejlepší zkušenosti. Vždycky s ním byla dobrá domluva na termínu, když člověk potřeboval, uměl skoro bezbolestně vyvrtat zub i bez použití injekce a ještě pobavil nějakou vtipnou hláškou. Nebylo u něj dokonce nutné ani platit horentní sumy jako u jiných zubařů. Škoda, že už svojí praxi skončil...

• Soukr.praxe v oboru zubního lékařství  •

• Pan doktor je výborný.Chodíme k němu celá rodina a všichni jsme spokojený.Já se hrozně bojím zubařů,ale pan doktor je jediný,kterého se nebojím....Super doporučuji!!!!!

• Tento doktor je mým zubařem & bere svoji práci velmi dobře, má vytrénovaný cit v rukou & co se týče vytrhávání zubů tak umrtvování & všechno mu jde na výbornou, doporučuji ho :)

• Příjemný, korektní, slušný a milý, a zároveň profesionál každým coulem, který prostě umí. Zubařů se bojím, navíc mé dosavadní zkušenosti s jinými zubaři byly fakt docela tristní. Jsem rád, že jsem již několik let jeho /vděčným/ pacientem.

• Stomatolog mých snů!!!

• Připojuji se k pánovi i já jsem šla od zubaře jako z kosmetiky,ti dva lékař i sestřička jsou strašně fajn a sehraný tým,výborná nálada,žádná přetvářka,vzájemně se doplňují a člověk od nich odchází velmi nerad.

• K panu doktorovi chodím již asi 18 let a jsem velice spokojen a nemám jedinou výhradu, je vždy usměvavý a příjemný, má výbornou sestřičku, je škoda, že takových šikovných a příjemných lékařů není většina. Jsem takový srab a lékařů se bojím, ale po těch letech tam chodím snad i rád v ordinaci je vždy veselá nálada a ta člověku dodá odvahu. Škoda, že p. doktor nemůže již přibírat pacienty, protože takového lékaře bych všem přál.

• A

Chodím k němu od mala. Jediná výhrada je k tomu, že dost nerad píchá znecitlivující injekce.. když jsem si o ní řekla tak se na mě trochu blbě tvářil jako že to přeci vůbec nebude bolet :)

Vyborny, znam ho uz hoden dlouho. Je prima. Ma cit a zlate ruce.

• Nejlepší zubař kterého jsem potkala, citlivý, ochotný, vstřícný. Rozhodně doporučuji.