POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ

Kartouzská 204/6, Praha 150 98

• A

K panu doktorovi chodím od začátku jeho praxe, kdy si mě převzal jako pacienta po doktoru Domanském. Je skvělý, milý a za celou dobu jsem s ním nikdy neměla žádný problém. O mé zuby se stará velmi dobře. Doporučuji!

• D

Odborník na svém místě. Nesrovnatelné s mými zkušenostmi na jiných pracovištích

• O

Vždy 100% výsledek, velmi příjemná upřímná a přímočará komunikace.

• T

Několik let docházím k panu Sekyrovi do Kartouzské a je to prostě Frajer a mistr svého oboru !!!!!!!

• D

K panu doktorovi chodím od začátku jeho praxe a jsem velmi spokojen. Původně jsem docházel k MUDr. Domanskému, vynikajícímu lékaři, který odešel do důchodu a praxi po něm "převzal" právě pan doktor Sekyra, který je neméně kvalitní odborník, ošetření u něj se nebojím, neb jsou v zásadě bezbolestná. Mohu jen doporučit :)

• Velmi dobrý, příjemné chování. Akorát dlouhé objdnací doby a těžko se dovolává.

• Super lékař, který začínal svou praxi u jednoho z nejlepších stomatologů v Praze.

• Pan doktor je velice příjemný, vstřícný a nikdy se ošetřeníu něj nebojím. Zachránil mi vyraženou jedničku. Prostě super. KKK

• Nejlepší lékař, ochotný, komunikativní a milý. Moc mu děkuji. KA

• špičkový odborník a velmi slušný a korektní.