Vrážská 239, Praha 15300
Josef H.
Akutně jsem byl donucen navštívit tohoto doktora. Sestřička výborná, doktor arogantní až za roh... Potřeboval jsem vytrhnout zub a místo toho jsem byl odeslán na dentální hygienu a ať si přijdu potom. Urážek až až... Nedoporučuji pro někoho kdo hledá i jednání na úrovni a ne řeznickýho psa.
J. Březina, Radotín, 16.7.2O12
nejsem u tohoto doktora veden jako pacient, přesto jsem ho - i kvůli dobrým referencím a mé radotínské adrese - požádal o "nouzové" ošetření (ulomený zub, již plombovaný) Neochota, snad i trochu arogance, přes pusto v čekárně a evidentně dlouhou chvíli páně doktora jsem nebyl ošetřen. Věcně bylo zřejmě vše správně. Tento doktor prostě nebral další pacienty. Lidsky však evidentní selhání. Doufám jen, že se jedná o politováníhodnou výjimku zbytečně arogantního chování.
Výborný PAN zubař můžu potvrdit co píšou ostatní. Taktéž jsem se bál trhaní protože jsem vědel že mně čeká.(3 nalomený zuby)Přemýšlel jsem že si najdu centrum kde mně uspí. A pan Doktor mi je vytrhnul bezbolestně rychle a profi.A návštěvy probíhají přesně na čas.(což bohužel u obvodní doktorky čekám dvě hodiny,tři lidé přede mnou a já za pět minut odcházím) Skvělá setřička. Nejlepší Zubař.
Valábiková Světlana
Pan doktor je můj nový lékař a dnes 12.8.2009 mi byl nucen vytrhnout můj první zub v životě. Můžu napsat, že na to jaký jsem srab to bylo perfektní a rychlé. Děkuji. Jste šikula a laskavý člověk. Strach zažene povídáním s pacientem, upřimným podáním ruku a má skvělou sestřičku Haničku.
J. Přibylová
I když chodím do ordinace se strachem, pan doktor i sestřička mě vždy uklidní. Jsou velmi milí a zákroky u nich probíhají rychle a vždy s příjemnou atmosférou.
Antonín Urban
Jsem spokojen
spokojeny pacient
Velmi vlídný k pacientům, pečlivý a po odborné stránce naprosto vynikající.
spokojená pacientka
Maximálně vstřícný,s pochopením pro strach ze zubaře. Léčí mě již řadu let a mohu na něj říci jenom slova chvály.Navíc je opravdu vynikající i po odborné stránce.
A.M.
Velmi pečlivý, opravdový odborník, vstřícný. Vřele doporučuji.
```• • •