MUDr. Otakar Waldmann

Zubař · Více

Praktický lékař - stomatolog

Vrážská 239, Praha 15300

Akutně jsem byl donucen navštívit tohoto doktora. Sestřička výborná, doktor arogantní až za roh... Potřeboval jsem vytrhnout zub a místo toho jsem byl odeslán na dentální hygienu a ať si přijdu potom. Urážek až až... Nedoporučuji pro někoho kdo hledá i jednání na úrovni a ne řeznickýho psa.

nejsem u tohoto doktora veden jako pacient, přesto jsem ho - i kvůli dobrým referencím a mé radotínské adrese - požádal o "nouzové" ošetření (ulomený zub, již plombovaný) Neochota, snad i trochu arogance, přes pusto v čekárně a evidentně dlouhou chvíli páně doktora jsem nebyl ošetřen. Věcně bylo zřejmě vše správně. Tento doktor prostě nebral další pacienty. Lidsky však evidentní selhání. Doufám jen, že se jedná o politováníhodnou výjimku zbytečně arogantního chování.

• Výborný PAN zubař můžu potvrdit co píšou ostatní. Taktéž jsem se bál trhaní protože jsem vědel že mně čeká.(3 nalomený zuby)Přemýšlel jsem že si najdu centrum kde mně uspí. A pan Doktor mi je vytrhnul bezbolestně rychle a profi.A návštěvy probíhají přesně na čas.(což bohužel u obvodní doktorky čekám dvě hodiny,tři lidé přede mnou a já za pět minut odcházím) Skvělá setřička. Nejlepší Zubař.

• V

Pan doktor je můj nový lékař a dnes 12.8.2009 mi byl nucen vytrhnout můj první zub v životě. Můžu napsat, že na to jaký jsem srab to bylo perfektní a rychlé. Děkuji. Jste šikula a laskavý člověk. Strach zažene povídáním s pacientem, upřimným podáním ruku a má skvělou sestřičku Haničku.

I když chodím do ordinace se strachem, pan doktor i sestřička mě vždy uklidní. Jsou velmi milí a zákroky u nich probíhají rychle a vždy s příjemnou atmosférou.

• A

Jsem spokojen

• S

Velmi vlídný k pacientům, pečlivý a po odborné stránce naprosto vynikající.

• S

Maximálně vstřícný,s pochopením pro strach ze zubaře. Léčí mě již řadu let a mohu na něj říci jenom slova chvály.Navíc je opravdu vynikající i po odborné stránce.

• A

Velmi pečlivý, opravdový odborník, vstřícný. Vřele doporučuji.