Štěpánská 55, Praha 11000
VM
Excelentní zubařka a zároveň velmi příjemná a milá dáma. Chodím k ní už 15 roků a za celou tu dobu jsem nezaznamenal žádnou špatnou zkušenost.
matejmoravek
Výborná, velmi ochotná a profesionální. Ordinace je moderně vybavená, paní doktorka vždy ochotně komunikuje a vše vysvětlí.
T
Tomáš
Vynikající zubní lékařka, jsem jejím pacientem přes 15 let a musím pouze chválit.
Paní doktorka Hirschová je jedním z nejlepších stomatologů, jaké jsem kdy poznala. Její práce je precizní, navíc vždy se mnou zacházela citlivě a pomohla mi překonat strach ze zubních lékařů. Sestřička je rovněž milá, proto oběma děkuji!
Petra
Jedním slovem výborná doktorka
B
babička
Paní doktorka je nejlepší co za svá léta znám. Naprosto svědomitá a zopovědná. Chodí k ní celá naše rodina již druhé desetiletí. Neměnila bych. Je velice příjemná a odnaučí každého bát se zubařů. A navíc - plánuje si objednávky tak, že opravdu nečekáte !
G
Gábina
Velmi dobrá a spolehlivá zubní lékařka, chodí k ní celá naše rodina přes 20 let.
Miloš a Hana Procházkovi
Jsme jejími pacienty více než 20 roků a jsme moc spokojeni, dál snad není co dodat.
Lucie Holomelová
Velmi dobrá paní zubařka, vše pečlivě vysvětlí.
schnauzer
Velmi dobrá a pečlivá zubní lékařka.