MUDr. Marie Kalabisová

Zubař · Více

Poliklinika Modřany

Soukalova 3355, Praha 143 01

J.D.

Výborná empatická paní doktorka , léčba vždy naprosto v pořádku, moderní dobře vybavená ordinace, chodíme k ní celá rodina mnoho let a nechceme měnit. Vždy vysvětlí léčbu i s případnou cenou za plomby či korunky.

• Poliklinika Modřany Jiný  •

• Koko Anife X

Ošetření je vždy příjemné, paní doktorka Kalabisová vždy sdělí, co bude následovat a jak to bude probíhat. Přidala bych ještě půl páté hvězdy, kdyby to šlo. Opravím, až jak skončí další ošetření.
    Dagmar Falcová

• Poliklinika Modřany záchrana části zubu  •

• Z

Zoe

K paní doktorce jsem chodil, ale byl jsem nucen udělat změnu. Objednací lhůty jsou i dva tři měsíce, pokud je akutní problém, tak vám vyjde vstříc tak, že vás objedná za 4 neděle. Jinak v čekárně čekáte i dvě hodiny, v ordinaci jste pak deset minut.

Milan Heinz

K paní doktorce chodím už hodně dlouho.S její léčbou a přístupem k pacientovi jsem velmi spokojen.Na objednání se čeká,protože má hodně pacientů.Kdykoliv mně bolel zub,tak mně ošetřila okamžitě,bez ohledu na objednání.Kdyby se u ní nečekalo a měla málo pacientů,tak asi dobrá nebude.

• Pacient

K paní doktorce jsem chodila několik let, pravidelně jednou za půl roku. Téměř vždy jsem odcházela s tím, že je vše v pořádku, že žádný kaz nemám. Po čase mi to začalo připadat podezřelé, protože mě zuby občas bolely, ale jí na tom nepřišlo nic divného. Rentgen mi nikdy nedělala. Po přechodu k jinému zubaři mi byly nalezeny kazy téměř na všech stoličkách. Takže několik týdnů jsem neustále docházela na vrtání a samozřejmě i finančně to bylo poměrně nákladné (bílé plomby). Takže paní Kalabisová naprosto zanedbala všechno co mohla. Kdybych celá ta léta k žádnému zubaři nechodila, vyšlo by to na stejno. Moje dentální hygienistka odhalila kaz pouhým pohledem, paní Kalabisová mi urvala kus zubu, aby pak slavnostně prohlásila, že tam opravdu je...

• Pacient

velmi dlouhe objednaci lhuty, kratke prohlidky. pani doktorka je mila, ale trochu by to chtelo zlepsit komunikaci s pacientem a vic ho informovat o vysledku prohlidky, moznostech lecby nebo upravy zubu...

• Z

Zorka

Paní doktorka je velmi příjemná, řekla bych, že i odbornice ve svém oboru s citem pro pacienta

• S

spokojený pacient

Lékařku můžu jedině doporučit, skvělý informovaný přístup, vžycky mi dobře poradila a možnosti léčby prodiskutovala.

super