Vocelova 7, Praha 120 00
4 názory
Leonard
Doktorka Richterová mi dokázala vždy pomoci, od operace křížového vazu až po problémy s vykloubeným ramenem. S přístupem jsme nikdy problém neměl a doktorku mohu jen doporučit.
• City Med • Jiný •
JJ
Paní doktorka mi udělala kineziologický test a hned mi vypsala žádanku i na RTG i na MRI. Vysvětlila mi trpělivě, co vidí na RTG a informovala mě o termínu a postupu dalšího vyšetření po MRI.
Je ochotná a věcná.• City Med • Jiný •
Kristýna
Hledala jsem kvalitní ortopedii v Praze. Na doporučení jsem navštívila Citymed ze soukromého sektoru. Ujala se mě paní doktorka Richterova. Téměř 3 měsíce jsem chodila na rehabilitace a úplně zbytečně. Navštívila jsem jiného ortopeda, který mi z kolene vytáhl krev a poslal mě na rezonanci s tím, ze je to na 90% přední krizový vaz. Takže díky paní doktorko za ztrátu času a neochotou vypsat zadanku na rezonanci, ačkoliv jsem vás o to zadala.
• City Med • ortopedické konzultace •
Mikšan
Vybral jsem si nestátní zařízení Citymed, na doporučení. Bohužel proběhla výměna lékařů za amatéry.
Paní doktorka se při každé návštěvě ptá na to samé. Nic pořádně nevysvětlí. A vrchol byl když mě poslala na operaci kolene do Berouna a zapoměla mě nahlásit.
Paní doktorka na mě působí že jí práce moc nebaví.• • •