Sídliště 1100, Praha 15300
Václav N.
Vynikající stomatolog. A když je v zubařském křesle chvilka na pár slov, tak i na aktuální dění má pan Kartaš velmi inteligentní a lidský názor.
Šamot A.
Jednička mezi pražskými zubaři . Býti prostě jednička bývá velká honička :-D Jen pokračujte ve své skvělé práci.
Petra
vždy jsem se zubařů bála, k němu chodím jak na milou návštěvu..
Ano výborný stomatolog a hlavně ochotný a velice jemný, vřele doporučuji
Vinikající
Bílé blomby od něj drží a drží a drží - ve srovnání s jinými.
JaM• • •
Kdyby pan doktor nekouřil, nebylo by co vytknout a hodnocení by bylo jednoznačně nejlepší.
E
E.V.
I když má chlapsky velké ruce, ošetřuje velmi jemně. Plomby drží a dobře se na nich kouše, můstek perfektně sedí (asi i dobrá laboratoř). Vybírá regulační poplatek i za preventivní prohlídku, nevím, jestli je to správné. Jako lékaře můžu vřele doporučit. Jen se obávám, že má plno a nové pacienty nebere (nevím to jistě).
Jana H.
Souhlasím s Lucií&Martinem.K panu doktorovi chodim jiz vice nez dvacet let a zrovna tak cela moje rodina včetně partnerů mych třech dospělých dětí- ti k němu chodili už od začatku školní docházky.Výborný odborník,skvělý protetik, nic pro něj není nemožné, vždy dobře poradí a hlavně léčí!Zachraňuje "živý" zub do poslední chvíle, žádné zbytečné trhání a nahrazování protetikou.Když ovšem už tato situace nastane,jeho "korunky" nemají chybu-samozřejmě je k tomu potřeba i výborná laboratoř, ale i tu má pan doktor vybránu dobře!
Vřele doporučuji,ale bohužel pan doktor má tolik pacientů, že asi nové nepřijímá.• • •
Lucie & Martin
Pan doktor je velice milý člověk, vynikající odborník. Můj partner se vždy zubařů bál, ale k panu doktorovi, musím říct, chodí i rád:o). Jeho bývalá sestřička, i ta současná je milá a usměvavá.....to se do ordinace hned vchází lépe....děkuji.