MUDr. Jana Davidová

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Za Zelenou liškou 1A/953, Praha 14000

Pečlivá a usměvavá paní doktorka i sestřička. Chodíme přes 10 let a děti se díky této péči zubaře vůbec nebojí.

• D

Pani doktorku jsem navstevoval od sveho raneho detstvi a byl jsem vzdy velmi spokojen. O to vetsi zklamani jsem zazil, kdyz jsem po telefonickem objednani cekal v cekarne (nutno dodat, ze jsem na termin kontroly cekal dva mesice). Po cca 40ti minutach stravenych v cekarne vysla sestra a okamzite me informovala, ze nejsem objednan a jiz ani nemohu, protoze jsem se v ordinaci 3 roky neukazal. Toto jednani nepovazuji za profesionalni pristup ke klientum. Jsem si plne vedom ze preventivni zubni kontrola ma byt 2x rocne, ale kdyz resite jine zdravotni problemy a se zuby nemate problem, tak se k zubari dobrovolne 2x nezenete. Nerozumim tomu proc jsou klienti, kteri 2roky lekarku nenavstivi, automaticky vyrazovani z evidence ? - Je to kvuli tomu, ze za tyto klinety pravidelne nechodi platby od pojistoven ?

K paní doktorce jsem chodila už od základky ze začátku se zdála že umí a je dobrá ale postupem času jsem zjistila že to zas taková výhra není. Vytrhnutí zubu byl u ní problém, plomby vždy za velký doplatek a stejně žádná sláva, ted se mi zubařka jiná podivila proč mám amalgán ve špičáku když by tam měla být bílá plomba. Hlavně že i ten jsem zaplatila možná za cenu bílé. Naposled mi rok léčila zub který šel u jiné zubařky stejně nakonec ven. za mě nespokojenost. Ve prospěch paní doktorky max mohu říct že existují ještě horší než je ona.

• Špatná zkusenost, chodila jsem k paní zubařce od detstvi, už v detství jsem mela pod plombami od ní kaz. Tím se kaz rozšíril a to zbytečně. Dnes mám 2 mrtvé zuby a inlaye, jelikož mi zuby spravila tak, že pod plombami se mi to vzdy zkazilo. Dnes chodím k soukromemu zubaři, je sice dražší, ale moje zuby začínají vypadat jako zuby.

• I

již mnoho let do ordinace chodíme celá rodina a rádi počkáme na dlouhý objednací termín i delší dobu v čekárně, protože paní doktorka i sestřička jsou nenahraditelné :-)

• Z

Nejlepší zubařka kterou jsem kdy měla. Nedám na ni dopustit. Jsem ráda že ji mám a že se teké stará o zoubky mého syna :)))

Paní doktorka poskytuje perfektní stomatologické ošetření celé naší rodině. Její citlivé a vstřícné jednání s pacienty je vlastní i vždy usměvavé sestřičce. V mých očích obě milé dámy, svým vřelým přístupem povýšily "zubařinu" na laskavou péči o tělo i ducha.

• B

Paní doktorku navštěvují moji dva synové a kdybych nevěděla, že má opravdu nadstav pacientů, tak se ní nejraději přihlásím sama i přesto, že nemám špatného svého zubaře. Takže jsem ráda alespoň za tu skvělou péči, kterou věnuje mým dětem.

• B

K paní doktorce chodím se svým synem, je fantastická, milá, citlivá, nikdy jsem takového lékaře předtím nepoznala!

K paní doktorce chodí celá naše široká rodina. Je moc šikovná, nesmírně citlivá a moc milá jak ke starším pacientům, tak k dětem se kterými to opravdu umí.