Budínova 67/2, Praha
V Parku 2308/8, Praha 14800
J.Žalud
Je to již 10 let, kdy mě pan doktor Lesenský s kolektivem lékařů Onkologické ortopedie vyoperoval sarkom v podpaží. S nesmírnou úctou na ně myslím a s velkou vděčností děkuji. Josef Žalud, Mladá Boleslav
Jan D.
Pan doktor Lesenský je absolutní kapacita v ortopedii, prostě Pan Doktor. Svědomitý, lidský, chytrý člověk a vynikající operatér, který umí doslova zázraky. Nejlepší doktor, jakého jsem kdy poznal, a nedivím se, že je na roztrhání.
Petra Suchanová
Pan doktor Lesenský operoval syna, který měl ewingův sarkom v pánevní lopatce.12 ti hodinová operace proběhla bez komplikací a synovu vyndal veškeré zlo a může chodit. Pan doktor je milý, empatický, nadmíru šikovný chlap. Ochotně vysvětlí a odpoví i na mé typický ženské otázky. Moc a moc děkuji za záchranu syna.
M.V.
Děkuji za rychlý a důkladný zákrok i vysvětlení a přípravu na něj - sarkom měkkých tkání loket. Lidský i odborný přístup naprosto skvělý a nevídaný. Mnoho štěstí v životě a hodně následovníků.
R
Rádlová
Pan doktor Lesenský je opravdu kapacita na pravém místě. Jsme ještě v průběhu léčby, ale dal mému tátovi šanci a pustil se do náročné operace nádoru měkkých tkání, tzv. tumor ve stehni o velikosti 23 cm. Opravdu doporučuji a ještě jednou děkujeme.
Michal P.
Co napsat, jen prevelike diky za okamzitou reakci pana doktora a zachranu nohou i zivota, na to jak to vypadao silene nemam ani po resekci poloviny leve panevni lopaty skoro zadne pohybove omezeni, rovnez skvely personal, ktery dokaze podporit v tezke situaci, diky moc vsem a drzim pesti ostatnim, nevim jak by to cele dopadlo nedostat se k panu Lesenskemu, proto musim taktez podekovat panu Chomiakovi, ktery mi ihned zaridil vysetreni na Bulovce, s pozdravem Michal Petržílek, Dvůr Králové
• Ortopedická klinika Nemocnice na Bulovce • veliky nador pod panevni lopatou •
martina.kronbergova
Pan doktor lesensky je opravdu trida ve svem oboru velice prijemny a empaticky clovek smekam pred vami pane doktore vic takovych lidi jako jste vy obrovske diky za me nejvetsi frajer a borec co znam DEKUJI
Martina kronbergova• Ortopedická klinika Nemocnice na Bulovce • •
a.fisch2007
Prosté děkuji nestačí, pane doktore a přesto se Vám pokusím poděkovat. Vděčím Vám za mnoho! Za naději, za zdraví, za možnost začít skutečně žít. Díky Vám mám nyní rodinu, skvělou ženu a dvě zdravé dcery. Ano, bylo to těžké období, ale díky Vám jsem ho překonal a nyní jsem ZDRÁV a ŠŤASTEN. Víc takových lidí jako jste Vy, víc takové profesionality, odbornosti a přesto lidského přístupu. DĚKUJI! Roman Král
• Ortopedická klinika Nemocnice na Bulovce • operace svalů •
Petra
Mudr.Lesensky je LÉKAŘ NA SVEM MÍSTĚ.Moc děkuji za syna,léčba byla komplikovaná,ale úspěšná.Dekujeme celému oddělení,sestřičkami,ostatním lékařům za PERFEKTNÍ PÉČI.
• Ortopedická klinika Nemocnice na Bulovce • Osteosarkomu u syna •
Martin Tlustý
Pan doktor Lesenský je muž na svém místě. Ačkoli můj případ byl velmi komplikovaný a již jsem se začal vnitřně smiřovat s tím, že přijdu o nohu, pan doktor přišel s řešením, které mi nohu nejen zachránilo, ale dokonce jsem se mohl bez výraznějších omezení vrátit do normálního života. Kromě zlatých ručiček bych na něm vyzdvihl především jeho lidský přístup a schopnost vysvětlit přínosy a úskalí léčby. Děkuji za všechno. Martin Tlustý