Sídliště 1100, Praha 15300
M.B.
K doktorce Rejchrtové chodím už mnoho let a vždy jsem byla s její péčí spokojená, nemusela jsem nikdy dlouho čekat a péče byla vždy kvalitní a nestála mnoho peněz.
• Praktický lékař - stomatolog • Jiný •
D.S
Chodila jsem k této paní zubařce ve škole, musím říct že to byla hrůza, odmítla mi vrtat kaz na mléčném zubu!! Vždycky když jsem k ní šla tak jsem se hrozně bála! A neměla jsem jí vůbec ráda, byla moc nepříjemná!! Nedoporučuji
• Praktický lékař - stomatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
krata.elis
Zdny nazor tady me neprekvapuje neprijemna, arogantni, pani zubarka. 5let mi trvalo nez jsem sla ze strachu k zubarovi... K jinemu . Zjistili mi ze pod jeji plombou se mi leta delal kaz, museli mi vzit i korenove kanalky. Zmenila jsem jsem zubare a jsem spokojena. K pani doktorce, ale uz nikdy neprijdu
Bartoloměj
K pani doktorce chodim od svého utleho veku a po profesni strance si myslim neni na co stezovat, ackoliv nejsem zubar a nerozumim tomu, zuby mam v poradku :-)
Zdeňka Dreslerová
K paní doktorce docházím mnoho let k mé naprosté spokojenosti,je to profesionálka a protetickou úpravou mi zachránila zuby ,které byly špatně ošetřeny předchozími stomatology.
Motyka Špirko
Dnes nás paní Rejchrtová vyhodila z ordinace a odmítla ošetřit moje 8leté dítě s bolestí, zánětem a teplotou, které bylo řádně objednané.
Na termín jsme čekali poměrně dlouho.
Vzala jsem si dovolenou a s dítětem se řádně dostavila na termín objednání.Byla už připravena ve dveřích, sebrala mi objednací kartičku a se slovy, at s najdeme jiného zubaře nás vyhodila.
Jako důvod uvedla, že moje starší dcera, sestra malého pacienta, která je už dospělá a nežije už s námi, napsala na paní doktorku negativní komentář a tímto že ona ztrácí důvěru v naší rodinu a zakazuje nám přístup do její ordinace.
Negativní komentář byl napsán z důvodu, že paní doktorka odmítla dát injekci proti bolesti přes prosby mojí dcery a to bez odůvodnění, prostě odmítla.)
Paní doktorka zkrátka ztratila důvěru ve svého malého pacienta, proto, že dospělá sestra malého pacienta nebyla spokojena s jejími službami.
Jsem v naprostém šoku, na chodbě jsem po její "akci" kterou provedla samozřejmě před nic netušícím dítětem musela svoje dítě uklidňovat, rozbrečelo se šokem, zmatkem a bolestí.
Okamžitě podáváme s manželem za tento nelidský a neprofesionální přístup stížnost na České lékařské komoře.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Johana
Zde jsem byla poprve a naposledy. Odhodlala jsem se k zubari po 8 letech ze strasneho zazitku z detstvi. Pani doktorka mi vrtala 2 kazy, nechtela mi podat injekci. Sestricka mi capla hlavu, kterou mi po celou dobu zakroku pevne drzela abych se necukala bolesti. Zadny lidsky pristup k pacientovi. Zakrok trval jen necelych 20 min. Ale ubehlo par mesicu a pod plombou mi zub zcerbal a boli. Rozhodne nedoporucuji! Po tomto zazitku se obavam ze se u zubare ze strachu neobjevim dalsich 8 let.
Jiřina
Tak také něco : jsem již v důchodu a k doktorce chodím již od začátku, co má ordinaci.
Pacienti píši většinou názory, když jsou nespokojení. Tak tedy názor za spokojeného pacienta.
Stará se o můj "vetchý" chrup velice dobře a poradí, co lze ev. účtovat na pokladnu a co musím platit.
Mám dojem, že dnešní mladí pacienti jsou netrpěliví a netolerantí. Já jsem s paní doktorkou velice spokojená.
Nej.• • •
Pošmourná
Z vlastní zkušenosti musím paní doktorku Rejchrtovou ocenit za její profesionální i lidský přístup.
Navštěvuji její ordinaci již mnoho let. Tím, že každý zákrok předem vysvětlí a v jeho průběhu komentuje jednotlivé úkony, mne zbavuje strachu z ošetření.
Nyní se stal jejím pacientem i můj vnuk. A když se vrátí z ošetření všem vypráví, jak si to "užíval" a na další návštěvu se těší.
Za dlouholetou kvalitní péči musím poděkovat a paní doktorku mohu jen a jen doporučit.
L.Pošmourná• • •
Jana
Já byla osobně i s dětma u této doktorky naposledy ! Nikdy nebyla příjemná, po ale posledním a závěrečném zážitku v její ordinaci jsem měla doslova vyražený dech ! Paní zubařka naprosto arogantní, nepříjemná a neprofesionální.. Její povíšený přístup k mé osobě jsem zkousávala a myslela si své, ovšem když na křeslo usedla má dcera a tato Paní zubařka jí bezduvodu okamžitě narvala kovový pomocný prst mezi zuby a z jejích ust vyslo doslova cituji- hele neřvy mi tady, jsem zustala stat jako opařená.. po chvíli mucení nás doslova vystrkala z ordinace, protože dcera měla kaz a ona se s ní nebude prát, že máme přijít s někym kdo ji bude drzet nasilim !!! takže jsem se rozloučila a obratem sehnala zubaře jiného.. A dále nevěřila vlastním očím a očím, když se mě dcera po vyvrtání zubu ( bez jakehokoli násilí) zeptala, kdy přijdem k této nové zubařce zase :)