MUDr. Alexej Solod

Zubař · Více

DENTA - VITA s.r.o.

Archeologická 2636/3, Praha 155-00

• O

Chtěla bych od srdce poděkovat panu doktoru Solodovi za jeho vynikající práci. Je to ten nejlepší zubař!
    Pan doktor během zákroku dbá na to, aby pro vás bylo vše co nejkomfortnější a bez bolesti. Vždy vysvětlí možnosti řešení problému. Má neuvěřitelně citlivý přístup a má moc lehkou ruku.
    ​Doktor Solod se svou sestřičkou Emmou vytvořil skutečný profesionální tým, který na jeho klinice buduje úžasnou a pohodovou atmosféru. I když máte strach ze zubaře, tady zmizí, jakmile se ocitnete v prostředí plném tepla a pochopení.
    ​Nejenže se u doktora Soloda léčím už mnoho let já, ale i mé dvě dcery – jedna žije v Norsku a druhá v Americe. Opakovaně za ním přilétají na ošetření a jejich názor se s mým naprosto shoduje. Je to ten nejlepší zubař, s jakým se v životě setkaly.
    ​Touto cestou bychom mu i sestřičce chtěli všichni popřát k blížícímu se Novému Roku 2026 a popřát jim hodně štěstí, zdraví, pohody, radosti a profesních úspěchů v novém roce!
    ​S úctou,
    rodina Kokhanevych a Alexandersen

• S

Odborník a opravdu empatický doktor. Člověk, který našel své povolání na 100 %. Lepšího zubaře nenajdete.

• DENTA - VITA s.r.o. Jiný  •

Nejlepší zubař, co znám. Dělá vždy jen to, co je potřeba udělat, nic víc. Prostě mu chcete dát peníze, ale on říká, že tu proceduru nepotřebujete a nebere je. Záhadný člověk!!!

• T

Výborný zubař! Práci zvládá rychle ale velmi kvalitně. Stále se ujišťuje, zda máte při zákroku pohodlí a nic vás nebolí. Ordinace moderní, ceny průměrné. Doporučuji.

• DENTA - VITA s.r.o. Jiný  •

Pan doktor Solod má velice jemný a ohleduplný přístup s důrazem na dlouhodobé zdraví. Poskytne ochotně veškeré informace a nastíní možnosti řešení problému.

• H

Pana doktora znám a navštěvuji už od samého počátku jeho zubařské kariéry v ČR a musím uznat, že většího odborníka jsem nezažil, a to jsem před ním vystřídal hned několik zubařů. Pan doktor i zbytek personálu má navíc hrozně milý a lidský přístup. Samotná klinika je umístěna na skvělém místě a uvnitř je velmi čistá, moderně zařízená a hlavně prosklená, což působí velmi klidným a příjemným dojmem. Pan doktor se vám bude vždy věnovat na max, během zákroku se pořád ujišťuje, aby pro vás bylo vše co nejkomfortnější a bez bolesti, vše vám skvěle vysvětlí (umí česky, rusky i anglicky) a vždy se vám pokusí vyjít maximálně vstříc. Zkrátka zlatý pan doktor.........jeden z nejlepších co jsem zažil, a to se sám pohybuji ve zdravotnictví, takže znám doktorů více než dost i osobně.

• Z

Skvělý lékař a podle přístupu k pacientům i skvělý člověk. Pracuje rychle, s citem a bezbolestně - co víc si přát? :-)

• R

Relax u zubare? Legrace? Ne. Obvykle bolestive zakroky bez stresu a neuveritelne citlivy pristup. Nejlepsi lekar na svete! Dekuji.

• DENTA - VITA s.r.o. Jiný  •

Pan doktor Solod je zubař od boha. Všem vřele doporučuji, lehká ruka, vse vysvětli, poradí to co opravdu potřebujete a ne to na cem by si mohl vydělat víc peněz, skvěle odvede praci. Spokojenost a již chodíme celá rodina jen k němu.

• DENTA - VITA s.r.o. Jiný  •

• Nejlepší zubař,profesionální přístup.Byl jsem u pana doktora s dcerou která měla panickej strach z vrtání zubů a zvládnul to perfektně a teď se už těší na další návštěvu.Mohu jenom doporučit.