MDDr. Adam Svačina

Zubař Více

Nejlepší zubař! Příjemné jednání, pečlivost a přístup k pacientovi. Atmosféra v ordinaci je neskutečná.

• jiné místo Jiný  •

• Jsem velmi spokojena s přístupem lékaře i sestřičky k pacientovi. Suprové jednání i ošetření. Citlivé a bezbolestné ošetření. Ještě jednou děkuji za péči.Holienková

Jsem s lékařem velmi spokojená. Čistil mi kanálky u zubu, který bolel, vyvrtal, zpevnil dráty, dal vložku, aby se zub zklidnil. Při další návštěvě zub vyplnil kombinací amalgamu a bílé plomby. Zub nebolí, vypadá hezky.
    Děkuju, budu doporučovat známým a klientům.

• Z

Rozhodně nedoporučuji. Přesvědčil mě, že je pod malou plombičkou kaz, zub mě vůbec nebolel. Vyvrtal mi celý zub, ačkoli mluvil o jednom malém kazu a podráždil nervy tak, že jsem nemohla na zub vůbec kousnout a bolela mě celá půlka obličeje. Nakonec jsem musela vyhledat jiného lékaře, aby zachránil to, co on rozvrtal, ale zub mi už nikdo nevrátí.

• Pak doktor je zatím ten nejlepší co jsem mela.i se skoro hodinovým opoždění me vzal a zbavil bolesti.je citlivý a ohleduplný.ptá se jak vám je i se snaží vas rozptýlit...já muzu jen doporučit a to mám ze zubař u panickou hruzu

• Z

pozor ! nedoporučuji mddr. adama svačinu aspoň ne jako záskok na bolest za svého zubaře který byl zrovna na dovolené. měla jsem pulpitidu- zánět v dásni(velmi nateklou tvář) a místo otevření a vyčištění zubních kanálků mi pan doktor napsal jen recept na průplach. ted mi museli řezat dáseň !!!!! pan doktor mě odbil a neděkuji mu za to. vřele nedoporučuji. nevím jaký je pan doktor na své pacienty ale doufám že profesionálnější než je k pacientům z jiné ordinace !!!!!!! bohužel těžce neprofesionální !