MDDr. Zuzana Horáková

Zubař Více

Františka Křížka 22, Praha 170 00

Pani zubařka je moc milá a hodna, chodim k ni uz hodne let a nyní i s dětmi. Ošetření deti je naprosto skvělé, precizní a rychlé. Žádné dlouhé čekání v čekárně.

• jiné místo Jiný  •

• Nejlepsi zubni pece co jsem zazil a ze jsem jich zazil.. Uzasna pani nebo slecna doktorta, prijemna sestricka.. A hlavne nikdo neceka kdyz je objednany na urcitou hodinu ani minutu navic.. Kdyby jeste brala lidi, doporucim vsem... Kdybych mohl, dam deset hvezd.

• acs david
    Je moc krásná, hodná ,škoda,že mě nechce mít na fb,byl bych moc štastný.Škoda,že už v puse nemám nic na opravu

• N

Paní doktorka je šikovná, velmi pečlivá, příjemná a profesionální. Doporučuji paní doktorku všem! Vše krásně vysvětlí a pečlivě opraví a vyléčí.

• D

Naprostá spokojenost, paní doktorka je šikovná a trpělivá. Vše udělala podle mých představ a bezbolestně.

• O

Doporucuji, byli jsme (ja a syn 3,5 roku) sice u pani doktorky nebo spis slecny :) jenom jednou, a vse bylo perfektni i pristup i hlavne prace byla udelana bez zbytecneho protahovani a kvalitne. Synovi udelala 2 plomby a maly byl absolutne v klidu, nic mu na tom nevadilo, skvela prace!