Krškova 807, Praha 15200
nejlepší zubař na celé poliklinice . nemá konkurenci ochotný výborný a jsem s ním nad míru spokojený Tomáš Vančura
Doktor i sestřička jsou příjemný, ale ošetření strašné. Musela jsem neustále připomínat, co má dělat. Všechny zuby, které mi ošetřil mi musela nová zubařka opravit. Špatně udělané i plomby, zůstal mi kaz pod plombou a ještě nekvalitně vyplněná!!! To nemluvím o kanálku, který nebyl dodělaný a o zub jsem díky jeho nekvalitní péči přišla. Pořád jsem si stěžovala, že mě zub pobolívá a z RTG nic neobjevil. Nová zubařka mi po RTG ukázala, kde je příčina, špatně vyplněný kanálek a navíc i plomba. Nedoporučuji tuto ordinaci ani navštívit. Jde o vaše zuby a také o hodně peněz!!!!
Klára
Pan doktor i sestřička jsou oba moc ochotní a milí. Pan doktor mi skvěle opravil vypadlou blombu. Informoval mě o všem co dělá. Po špatné zkušenosti, kdy mi má zubařka nechala vytrhnout osmičku a když mi to začalo hnisat mi zacpala tu díru nějakou dezinfekční hmotou a hnisalo to stále a dokonce víc jsem vyhledala tohoto lékaře. Ten mi hmotu vyndal a nahradil drenem, který mi každý den vyměňoval. To co mi zubařka "léčila" skoro dva týdny mi pan doktor vyléčil za tři dny.
Host-inka
Díky tomuto doktorovi jsem přišla o dva zuby, nic příjemného, prostě i když je dotkor milej, péče může stát za jedno velké nic ....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tohoto zubaře jsem navštěvovala necelých 10 let. Lituji každého dne, kdy jsem mu věřila, že se o moje zuby stará.
Dostala jsem strach, tak jsem vyhledala jiného zubaře a šla jsem do kolen. Všechny zuby jsou špatně ošetřené. Nejsou vyplněné kanálky až ke kořenům, nový zubař mi řekl, že mám v puse časovanou bombu a to nemluvím o penězích, co budu muset platit.
Proto pro Vás pro všechny, nechoďte k tomuto lékaři.
Ano, sestřička je dokonale hodná a milá a vztřícná, ale Vaše zuby na to doplatí tak jako ty moje....
Teď mě bude čekat několikaměsíční chození a trpění u zubaře, na čištění kanálků a znovudoplňování. Nechci na to ani myslet, vždyť jsem pravidelně chodila k zubaři.
Je mi to strašně moc líto...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi příjemný, ale práce nestojí za nic
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor je velmi příjemný, ale před 6 lety mi udělal můstek, který mě celou dobu bolel. Před půl rokem mi jej sundal, že udělá nový. Aniž by udělal jakýkoli rentgen nebo zuby opravil. Udělal nové otisky a řekl, že není třeba zuby opravovat, že na to stačí nové lepidlo. Po půl roce mám cysty, můstek se hýbe, čeká mě operace.
strašně hodný doktor
HL
Výborný zubař, milý člověk. Rozhodně mohu doporučut!
sisi
je milý, to ano, sestřička také. ale jinak moc práce neudělá a potom to stejně musí řešit odborník, v mém případě bylo 5 minut po 12.