MUDr. Veronika Doksanská

Zubař Více

Ordinace

Pštrossova 1923/10, Praha

• Paní doktorka Doksanská je výborná zubařka a výborný člověk. O moje zuby pečuje s takovou láskou, jako by to byly její vlastní. Je velmi citlivá, pečlivá, ohleduplná. Jako člověk je moc usměvavá a příjemná. I když přijdu pozdě, nerozčiluje se na mne, jako jiní.Přestože mám panickou hrůzu ze zubaře, tak se mi u ní dnes mále stalo, že jsme usnula.
    Doporučuji každému, kdo má fobii ze zubařů.

• MUDr. Veronika Doksanská mě v mých 31 letech jako první zubař v životě přesvědčila, že to u zubaře nemusí vždy bolet a že návštěva zubaře může být i příjemnou záležitostí.
    Ing. Kristina Kolářská
    spokojená pacientka....

• Paní zubařka je nejlepší zubař jakého jsem ve svém životě poznala. A že jich nebylo málo. Když jsem prvně vstoupila do ordinace k pí doktorce Doksanské, měla jsem z těch všech ostatních "šikovných" zubařů nejen příšernou fóbii ze zubařů, ale i neskutečně ošklivé a zkažené zuby. A to tak, že jsem se dokonce i styděla smát a defacto se nikdy neusmála aniž bych si nedala ruku před pusu. No a hned po první návštěvě u pí doktorky byla fobie pryč a po půl roce její péče mám zuby zdravé a krásně bílé, že mi je každý chválí a možná i trochu závidí :-)).
    Pí doktorku můžu všem jedině doporučit. Je milá, usměvavá, příjemná. Ošetřuje profesionálně a naprosto bezbolestně.

• K paní MUDr. Veronice Doksanské chodím na ošetření od začátku roku 2010. Bohužel předchozí zubař svou práci dost zanedbal, a proto jsem u paní doktorky 2x až 4x do měsíce. Paní doktorka je naprosto skvělá a mohu ji jen doporučit. Veškerá její péče je velice profesionální a lidská! M. Štefka

• Paní doktorka Doksanská kromě toho, že je velice příjemná, milá a hezká mladá dáma, která se umí profesionálně chovat ke svým pacientům, je i lékařkou, která rozumí svému oboru. Ve svém životě jsem se doposud nesetkala s takovým odborníkem na stomatologii jako je ona. Zuby spravuje s velikou zodpovědností k pacientovi, umí mu vše podrobně a lidsky vysvětlit a následně chrup ošetřit bezbolestně tak, že pacient odchází z ordinace s pocitem, že vůbec nebyl u zubaře, ale v nějakém relaxačním středisku. Mluvím ze své zkušenosti.
    Velice vysoko hodnotím její přístup a profesionalitu !
    Návštěvu ordinace paní doktorky Veroniky Doksanské vřele každému doporučuji !

• Chcete-li, aby se i pro vás stala návštěva stomatologa příjemnou až relaxační záležitostí, vřele doporučuji ordinaci MUDr. Veroniky Doksanské, kde se mi dostává skvělé péče a bez ohledu na prováděný zákrok mě na křesle pravidelně přepadá příjemná dřímota, z níž jsem vytrhován jen občasnou prosbou paní doktorky: „Nezavírat!“ a závěrečným „Hotovo.“ Už z toho je zřejmé, že u MUDr. Doksanské něco jako „bolest“, „strach“ či „stres“ zůstává hned po první návštěvě daleko přede dveřmi ordinace.
    Tomáš Kučera

• Jsem už starší paní a MUDr. Doksanská mě opravdu velmi citlivě a jemně zbavila nepříjemné bolesti. Ihned mi dáseň znecitlivěla a potom popisovala každý krok a vysvětlovala, proč ho dělá. Každou chvilku se zároveň dotazovala, zda necítím bolest. Přestože mě po zákroku upozornila, že nevylučuje, že po několika dnech se bolest zubu znovu objeví a pak by bylo nutné přistoupit k jeho vytržení, od té doby (a už je to víc než 2 měsíce) se zub "neozval" a cítím se výborně. I kdyby se však v budoucnu tento zub opět " ozval", s naprostou důvěrou se obrátím na paní doktorku Doksanskou, protože z jejího počínání vyzařuje rozhodnost, přitom ale klid a vlídnost. V její ordinaci strach nemám. Návštěvu vřele doporučuji, a to nejen těm, co v zubařském křesle pociťují úzkost :)
    Paní Věra

• MUDr. Doksanská je velmi citlivá a pečlivá lékařka. Můj šestiletý syn měl velmi špatné zkušenosti se zubními lékaři a samotný pohled na zubařské křeslo v něm vyvolával záchvaty paniky, udržet jej vůbec při jakékomliv, i malém zákroku na křesle, připomínalo boj se zoufalou chobotnicí. Paní doktorka si ale postupně získala jeho důvěru, vše mu v ordinaci ukázala, vše vysvětlila, nechala si jej vše osahat a dnes se, naprosto k nevíře, sám posadí do křesla, bez problémů si nechá ošetřit zoubky, včetně naposledy komplikované extrakce rozlomené "stoličky". Paní doktorka pracuje vždy s úsměvem, velmi opatrně, aby to bylo co nejméně nepříjemné, neustále odvádí pozornost syna vyprávěním úsměvných příběhu a "ošklivé" nástroje, které potřebuje při ošetření použít, velmi šikovně ukrývá před dětským zrakem. Péče této lékařky je skutečným luxusem, který každému doporučuji.
    Tímto děkuji paní doktorce Doksanské za veškerou péči a trpělivost se kterou přistupuje k nám, svým pacientům.
    Miluše Šilhová s rodinou

• K MUDr.Doksanské chodím pravidelně již druhým rokem, přičemž v jednom období jsem byla jejím velmi častým návštěvníkem. S péčí jsme velmi spokojená. Vždy mi věnuje maximální pozornost, pečlivé zkoumá stav mých zubů a počínná si vždycky tak, aby minimalizovla případnou bolestivost zákroku, pokud možno abych bolest necítila - což se opravdu daří! Po dlouhá léta jsem měla velký problém, jak zvládnout strach u zubního lékaře, MUDr. Doksanská mě svým přístupem tohoto strachu zbavila. Návštěvu její ordinace mohu opravdu jen doporučit. Eva Kučerová

• Tohoto lékaře mohu vřele doporučit každému, komu záleží na jeho chrupu. Do ordinace jsem přišla čirou náhodou asi měsíc po preventivní prohlídce u jiného lékaře. Bylo mi zjištěno šest kazů pod výplní a zbytečný zub vrůstající do kosti.
    Odborná, pečlivá a šetrná péče této lékařky mi pomohla ke zdravému úsměvu, který se teď nebojím ukázat.
    Ing. Klára Polterová