MUDr. Václava Holubová

Zubař Více

Privátní stomatologická praxe

Tererova 1355, Praha 14900

• E

Vynikající lékařka, poctivá a pečlivá. Snaží se zuby zachrańovat, jak to jen jde. Je velmi milá a usměvavá..

• C

Paní doktorka je opravdový profík. Je moc milá a šikovná. To, že nejdete na řadu přesně v objednaný čas je naprosto normální, takto to u lékařů prostě chodí, každý pacient potřebuje více či méně času.

Paní doktorka ošetřuje můj chrup, a to i mé rodině již velmi dlouhou dobu.Poznal jsem již více zubařů, ale její péče nebyla zatím překonána.

• K pani doktorce jsem byla objednána na ráno jako první pacient. Přišla skoro o hodinu později a vůbec se neomluvila. Je to přinejmenším neslušné. To jsem šla jen na preventivní prohlídku.

• Paní doktorka je velmi milá,příjemná,usměvavá a smysl pro humor jí také nechybí:-). O zuby pečlivě pečuje a každé vyšetření se snaží udělat co nejméně bolestivě:-).K Paní doktorce chodím zatím jen velmi krátce ale nemůžu si ji vynachválit:-)! Sestřička je také vždy usměvavá,milá,příjemná a plná humoru:-).Tuto Paní doktorku rozhodně doporučuji všem:-)!

• Šikovná, velmi pečlivá, levná, prostě super i se sestrou !!!

• A

Mohu jen doporučit, opravdu se snaží, aby to nebolelo a snaží se zuby zachraňovat.. Vybavení je dobré, nevím co se komu nelíbí ;) Problém je jen hodně lidí, takže objednat si termín je vždy tak na měsíc. Sestřička je opravdu suprová a má obrovský smysl pro humor ;)

• N

Velmi pečlivá a precizní paní doktorka.Výhodou je,že strach z výkonu zmírní i vždycky dobře naladěná setřička.

• T

Pečlivá, až příliš poctivá, vybaveni ordinace, dle mé zkušenosti v této lokalitě, velmi dobré.

• F

Pečlivá, moc milá, neinvazivní :), velice levná, vybavení zřejmě nijak špičkové, ale pro běžnou péči, řekla bych, ideální.